Parádní akce, osvěžující počasí, fajn lidi. Děkuji Rudovi za zajištění zázemí i hudby. Užil jsem si to.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Za mě taky skvělá akce, poděkování patří všem organizátorům.
Kdo neviděl na vlastní oči tak tady je neplánovaná ukázka sundávání pneumatiky. YouTube Video
Horacio napsal:
Kdo neviděl na vlastní oči tak tady je neplánovaná ukázka sundávání pneumatiky. YouTube Video
Horacio napsal:
Kdo neviděl na vlastní oči tak tady je neplánovaná ukázka sundávání pneumatiky.
A jak dopad tvuj hrebik co ?
No je pořád tam večer mě zastihnul lehce i sníh, tak se hřebík v gumě hodil
Horacio napsal:
Kdo neviděl na vlastní oči tak tady je neplánovaná ukázka sundávání pneumatiky.
A jak dopad tvuj hrebik co ?
No je pořád tam večer mě zastihnul lehce i sníh, tak se hřebík v gumě hodil
Děkujeme Rudovi za perfektně připravenou akci, holkám z cateringu, které nám plnily všechna přání a za spoustu nových kamarádů a kamarádek. Byli jste všichni fajn a těšíme se na další setkání. Ještě jednou díky. Erik a Aňa.
Byl jsem jen v sobotu, ale móóc příjemné to bylo!
Upravil vevis dne 15.04.2019 14:45
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hrabe_X napsal:
Parádní akce, osvěžující počasí, fajn lidi. Děkuji Rudovi za zajištění zázemí i hudby. Užil jsem si to.
Kde ses flákal v pátek? Už jsem tě neviděl století..
Věnoval jsem se rodině a hypnotizoval počasí. V sobotu qečeru se ukázalo, že větší hnus ten víkend už nepotkám, tak jsem vyrazil.
Snad se sejdem někde během sezóny, rád bych s tebou pokecal a spláchl těch pár let co jsme se neviděli několika půllitry lahodného moku.
Upravil Hrabe_X dne 15.04.2019 21:40
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /