Když už jsou tu ty psychologické rozbory - v okamžiku, kdy se narodí potomstvo, jde partner na druhou kolej, priorita jsou děti. Takže cokoliv se může zdát jako sobecké rozhodnutí, dela dotyčná hlavně pro svoje děti, ne pro sebe. Priroda.
pod trvalým dohledem
schreku rozumím Ti, jsi Chlap co se z toho nepo.ral a postavil se k věcem čelem. Jen prostě prosím neporovnávej a nedávej příklady ve stylu, když to zvládli tady, tak to přeci mělo jít i zde.
Držím Tobě i Tvé ženě pěsti. A i ostatním s podobnými příběhy.
jo a hicksi, ty máš fakt občanku?
.
Upravil vztekloun dne 13.08.2020 16:52
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
vztekloun: to nemelo byt tak jako, ze kdyz to zvladnou jini ma to zvladnout taky , tak to mysleno nemlo byt, vzdyt tam pisu ze je to na kazdem dle jeho moznosti
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Chlapi, jsou to smutne info o Pavlovi. Dle informaci co tu byly, jde dohledat, ze Veviska udelala vse, co byla schopna a respect k ni.
A souhlasim se Vzteklounem, co pise o tom, ze kdo nic podobneho nezazil, nema pravo soudit. Travil jsem poslednich 14 dni s nejlepsim kamaradem v nemocnici nez zemrel. Jeho mamka ani tatka uz to nezvladali a ja je chapal. Hrozna situace
Vevis dnes zemřel. Všichni kdo jste ho znali, věnujte mu prosím tichou vzpomínku.
Kamaráde, ať se ti tam nahoře pěkně jezdí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
R.I.P Pavle vždy budu na tebe rád vzpomínat a na celej Machov a legendární srazy zde.Ať ti to nahoře dobře jezdí jak na moto tak na tvém oblíbeném kole.
Upřímnou soustrast pozůstalým...
Je mi smutno - znali jsme se poměrně málo, ale byl to dobrý člověk.
Čest jeho památce!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
RIP - Je to smutná zpráva, ale zároveň asi i vysvobození. Na srazy v Machově budu vždy vzpomínat. Pavle, užívej nahoře všeho, co ti tu již nebylo dopřáno plnými doušky.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Je mi smutno. Na jednu stranu se uleví všem okolo, ale na stranu druhou odešel moc fajn člověk. Budu vzpomínat.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
ach jo, to mne mrzi :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Navzdy zustanes v mem srdci jako spravnej chlap, kterej nikdy nenechal nikoho ve štychu
At Ti to tam nahore jezdi brachu!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.