Medik napsal:
Se rte na těstoviny, chlast je chlast No a my co máme i nějaké to kapalné ovoce se opravdu nebojíme. Narodit se můžeš, umřít musíš. Tak proč bejt smutnej a střízlivej
Správný přístup! Jenže co když to bude trvat delší dobu? Už teď mám játra "jako kámen"...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
kde sehnat rychle funkční roušku?
kromě výroby doma... 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
ja nevim, ja mam P3 respirator + brejle 3M. Ale uz dlouhodobe.
Dej si pred tlamu nejakou plinu nebo alespon salu.
mmch vsichni, co se smali tem co nakupujou dopredu.
"Uzavřený Uničov je bez jídla. Rozvoz nemá respirátory, takže do města nesmí"
https://www.novin...i-4031686517 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak na veřejná místa nosím gum. rukavice, "válec"-motošátek s vloženým hygienickým ubrouskem
Asi nezbude než si roušku ušít a pravidelně ji vyvyřovat
Ono tady na východě (ZL) ten vir máme dřív...z Wu-Chanu je to blíž
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Medik napsal:
Se rte na těstoviny, chlast je chlast No a my co máme i nějaké to kapalné ovoce se opravdu nebojíme. Narodit se můžeš, umřít musíš. Tak proč bejt smutnej a střízlivej
Správný přístup! Jenže co když to bude trvat delší dobu? Už teď mám játra "jako kámen"...
Musíš to prokládat pivem a případně vínem. V případě nouze nejvyšší zkus vodu. Prej to taky jde
Uzavřená ves bez jídla. Prej nemaj roušky. Kruci, na co? Vždyť máme neohroženou policii a drony. Můžou doručovat místo šmírování a buzerování. Konečně by naplnili to pomáhat......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pivos napsal:
tak na veřejná místa nosím gum. rukavice, "válec"-motošátek s vloženým hygienickým ubrouskem
Musel by jsi chodit v atombordelu a ještě mít pořádnou masku s filtry. Pak by to k něčemu bylo. Když nejsi nakaženej, tak ti rouška pomůže akorát jako placebo efekt a když jsi nakaženej, tak potřebuješ ještě pořádnější filtr před hubu, aby to nelezlo ven. Dovnitř se to umí dostat různě. Pravda plíce jsou jako dálnice, ale jsou i okresky a polňačky pro cestu nákazy. Jako v každé sebeobraně je nejlepší v místě útoku nebejt. Ovšem když útočník není okem patrný, jde to ztuha.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pivos napsal:
Musel by jsi chodit v atombordelu a ještě mít pořádnou masku s filtry. Pak by to k něčemu bylo. Když nejsi nakaženej, tak ti rouška pomůže akorát jako placebo efekt a když jsi nakaženej, tak potřebuješ ještě pořádnější filtr před hubu, aby to nelezlo ven. Dovnitř se to umí dostat různě. Pravda plíce jsou jako dálnice, ale jsou i okresky a polňačky pro cestu nákazy. Jako v každé sebeobraně je nejlepší v místě útoku nebejt. Ovšem když útočník není okem patrný, jde to ztuha.
aha! Ty jsi chytrý jak rusák....proto máš nick "Medik"
5.10.1842 www.bmwgs.cz
aha! Ty jsi chytrý jak rusák....proto máš nick "Medik"
Blbost.
tak se nečil, to byl pokus o vtip
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Největší poser je v tom, že přijdeme o radarku, celkem jsem se na ty béemwáky těšil Enduroskola u Milana 4-5.4 taktéž nejspíš neprobehne, dovca v háji. S takovouhle budem jezdit maximálně po dvoře
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Medik napsal:
Když nejsi nakaženej, tak ti rouška pomůže akorát jako placebo efekt a když jsi nakaženej, tak potřebuješ ještě pořádnější filtr před hubu, aby to nelezlo ven. Dovnitř se to umí dostat různě. Pravda plíce jsou jako dálnice, ale jsou i okresky a polňačky pro cestu nákazy. Jako v každé sebeobraně je nejlepší v místě útoku nebejt. Ovšem když útočník není okem patrný, jde to ztuha.
https://www.ncbi....MC2662657/
We estimated that, irrespective of the assumed value for the incubation period (1 or 2 days), the relative reduction in the daily risk of acquiring a respiratory infection associated with adherent mask use (P2 or surgical) was in the range of 60%–80%.
Já sem asi fakt vomezenej,blbej nebo nevim.Pí doktorka Peková má jednodužší testy na vir,dostala stopku přesto,že Američani si o to řekli a u nás se pro ně letí do číny.Firma se severu čech nabídla,že ušije za den 2 miliony roušek jen čeká na vyjádření státu,letí se pro ně do číny a odpoledne se otevřely galanterky aby si je lidi ušily samy.Tak já ku.rva nevím,kdo mi to může vysvětlit
Ja to to vysvetlim - BURES, NIKDY, NIKDY neuzna svou chybu a jednou neco zakaze tak to uz nepovoli
Upravil schrek dne 16.03.2020 20:19
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Banda ****u je tam nahoře, už mě to fakt sere ta nemožnost s tím něco udělat. Je to hovno platný, většina ještě jim bude tleskat jak nás zachránili.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
nadavat by se asi mohlo na kdeco, ale AB je fakt neskutecnej, to ze maji vyjimku treba kvetinari protoze si koupil retezec, je proste neuveritelny.....
za me zatim jednicka s hvezdickou je smucler v OVM z nedele, absolutne srozumitelna rec, doporucuju na webu CT koulnout....
Do vedlejší vesnice to dotáhl nějakej Pražák na hasičskej ples. Měli by zakázat lufťákům cestovat a nebo povolit vidlákům domobranu a lynč. Když už děláme nesmysly, tak ať to stojí za to. U nás se čas nezastavil, náměstí plné lidí, roušku nikdo, jel jsem do pneuservisu - narváno lidmi. Normálně koukám jako blázen, všichni snad vyrazili ven. Aby ne, venku hezky, státní prázdniny. S tímto přístupem to fakt pod kontrolou nikdy nebude.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /