chtěl jsem dorazit ... fakt jsem chtěl ... a když vidim fotky tam mě sere ještě víc že jsem nebyl ... ale dopadlo to jinak, místo abych vůbec někam jel, tak ležím doma a mám ten ... moribundus ... normální smrtelná nemoc ... RÝMA ... chytil jsem to od dětí
Tak snad příště
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Díky Rudo a tvejm ženskejm,
ale ty dcery, jak se má člověk soustředit na konzumaci a motorkáře, když jsi "vypustil" takovou pastvu pro oči? Holky se ti povedly. Na krku ti nezůstanou
Pánové a samozřejmě i dámy, kdo nedorazil, prohloupil.
Nejen že Ruda a holky obsluhují naprosto nadstandardně, tak pro nás, letité gastrosexuály, byl řízek a knedlo vepřo zelo gastronomickým zážitkem. Ty řízky jsem chtěl sežrat alespoň dva, ale NEŠLO to Byl ho takovej kusanec a jak se rozplýval v tlamě, ještě teď slintám. I brambory měly výbornou chuť.
Kde se nešetří, tak chutná.
Nízká návštěvnost měla i svá pozitiva. Tonda nikoho na vyjížďce nepoztrácel a nebyl nás dav. Sice sem tam mžilo, nic co by hadry nepobraly a vyhlídky parádní, byť jsem cestu pěšmo lehce protrpěl, bo jsem kripl.
Stihl si člověk pokecat se všema a hlavně, zbyly na mě klobásky. Pravda, já osobně bych dal přednost více (pikantní) kořeněné verzi, ale každej nemá hubu z plechu. Dovezl jsem jich domů pytel a do mrazáku šla sotva půlka, protože to prostě nešlo neochutnat a normálně jsme je sežrali. Ještě večer.
Moc jsem nefotil, bo můj mobil má dost omezené funkce a foťák. Takže je to spíš pro Rudu a Tondu https://viro.rajc...darka_2022
Ale sluší jim to
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Děkujeme všem, kdo přijel. Doufám, že jste si to užili jako celá naše groupe :-). Dospávali jsme hned po návratu domů :-). Na jaře v dubnu zase nashledanou.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Já se omluvám a opravdu mě mrzí, že
Jsem nepřijel. Do soboty jsem měl teploty - moribundus - civid proti tomu byl prd.
A v neděli jsem prostě nemohl - tchýně měla narozeniny - uznejte pánové, z toho se nejde vyvlíct.
Těším se na jaro.
joe - máš už termín? Abych ho mohl s ženou konzultovat? Díky.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
joe napsal:
Děkujeme všem, kdo přijel. Doufám, že jste si to užili jako celá naše groupe :-). Dospávali jsme hned po návratu domů :-). Na jaře v dubnu zase nashledanou.
To abych začal šetřit. a poznamel si - nezapomenout krígl.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tonda napsal:
Jejda, to je z Rapotic. Tam jsem sloužil u rakeťáků. Chodím tam na houby
Přesně máš to v oku Vytáhli jsme tam mahomaho na prohlídku
Upravil zmijon dne 25.10.2022 00:15
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
zmijon - oficiálně asi ne. Z ubykací je teď kriminál. Do "céčka" na houby chodím dírou v plotě - jako všichni z okolí
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...