Mojím cílem opravdu není být nejbohatším na hřbitově a tak pracuju jen pro to abych si plnil sny a přání.Mě nic dokazovat nemusíš znám tvoje zkušené rady jak jezdit v terénu,vůbec bych se neodvážil pochybovat,že to těm rozpadajícím se ktm nandáš.Blbej Dufíno co si neumí ani dolejt ojej je taky slabota.Zkus si někdy něco dokázat mimo práci spíš jen tak pro sebe,je to lepší než pak z přepracování ležet někde na klinice.Tohle není vlákno pro messengery tak sem nemusíš chodit.
hicks napsal:
...
ja chapu, ze ti mluveni a psani na forech moc nejde a mas potrebu to kompenzovat.. ale co ja s tim?
...
Hicksi, to je opravdu perla. Sadilkovi nejde virtualni vytahovani, tak si to kompenzuje tim, ze neco dokaze v realu? To je opravdu hlaska hodna sveho autora.
Mojím cílem opravdu není být nejbohatším na hřbitově a tak pracuju jen pro to abych si plnil sny a přání.Mě nic dokazovat nemusíš znám tvoje zkušené rady jak jezdit v terénu,vůbec bych se neodvážil pochybovat,že to těm rozpadajícím se ktm nandáš.Blbej Dufíno co si neumí ani dolejt ojej je taky slabota.Zkus si někdy něco dokázat mimo práci spíš jen tak pro sebe,je to lepší než pak z přepracování ležet někde na klinice.Tohle není vlákno pro messengery tak sem nemusíš chodit.
ja chapu, ze kdyz sem moc nechodis, tak to asi nevis.. ale snazit se Hixe stylizovat do role offroadisty je asi takovy, jako pripsat ti k nicku titul z Cambridge
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
...
ja chapu, ze ti mluveni a psani na forech moc nejde a mas potrebu to kompenzovat.. ale co ja s tim?
...
Hicksi, to je opravdu perla. Sadilkovi nejde virtualni vytahovani, tak si to kompenzuje tim, ze neco dokaze v realu? To je opravdu hlaska hodna sveho autora.
čau Alešku... jak jde zivot?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Sadílek: Díkes za fajn víkend, bezvadný poježdění a na podzim to už s Dufínem prostě vyhrajem, kuwadrát! Jen kdybys chtěl vybočit ze stereotypu a spáchat to někdy při slunečnym počasí, tak mě osobně by to vůbec nevadilo:-) Je teda ale fakt, že tenhle víkend moc nepršelo.... Většinou totiž sněžilo....
Dufíno: Až se příště budu zase někde ráchat, kašli na pomoc a toč! Já vim, budu chvíli emotivní, ale to přejde...:-)
jj. rikali mi ze kameraman je nedoknutelnej a TOCI, ale ja to nemoh. Mel jsem strach o masinu, abychom ji tam neutopili. Nastesti jsi ji vcas chcip.
Tak priste seru na te a necham te tam rachat
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Hezký,svižný,tak to má být.Moc se mi líbí muzika,kde já jí jenom slyšel!
Bohužel,tady už moc adventure témata netáhnou,spíš oleje,baterky a dlouhodobé testy po silnici,jo a taky gumy jsou důležitý,a stany a čelovky
a jak vyhnat krtka a kunu,nebo co si koupit za kvér.
sadilek napsal:
Hezký,svižný,tak to má být.Moc se mi líbí muzika,kde já jí jenom slyšel!
Bohužel,tady už moc adventure témata netáhnou,spíš oleje,baterky a dlouhodobé testy po silnici,jo a taky gumy jsou důležitý,a stany a čelovky
a jak vyhnat krtka a kunu,nebo co si koupit za kvér.
Já na to nemám motorku, ale jinak se mi to líbí. Až na tu muziku, raději poslouchám vrnění motůrku
červenej Elf
Kurňa,letos je toho mnoho.4.7. jedu do Lokte na Satrianiho a odtud na Sázavu na Rock for Steak u Paldy na chajdě.Bobe na Irony už je jenom stání.
Upravil Kasak dne 28.06.2013 16:40
Když je hlad,je i husa dobrá.