17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Honzo,ma to na espezetce. No a tady dyz se zeptáš gde pracuješ tak ti řekne u nafty...to samy je ze tady se nosí rifle a ne jeansy...zme prostě jiní tak už to konečně za ty roky pochop.
Kupredu spatki ni krok...
Sniper napsal:
Hicks > 100 lidí / 100 chutí ... mě se to líbí ...
ale fakt je že já jsem "jinej"
jako X3?
No a libi se Ti to tolik, ze bys dal rovnou 1.5?
Mne se treba DOST libi soucasna X5:
https://www.bmw.c...rview.html17 cm
jezek napsal:
Ona uz se naftu těží rovnou v dolech? To jsou mi noviny... jooo na Morave je možný všechno...
...no jestli to nebude spis specifictejsi trh... Ty prijedes jako Prazak k pumpe a pozadas "jednu nadrz nafty, cetanove cislo k 60ti, pour point pod -25..." a vsem je vse jasny.
Ale tvl. kdyz ti k pumpe Brno-Vevří nebo Pasohlávky jezdí 50 let zákazníci, co zahuhlají max. "nafta", tak se tomu jako prodejce prizpusobis ...
Pokud zakaznik nepozna surovou ropu od produktu krakovani, proc ho tim zatezovat? Navic z MND to muzes mit s autentickym regionalnim puncem...
Upravil hicks dne 18.07.2024 12:18
17 cm
Bohumil napsal:
Honzo,ma to na espezetce. No a tady dyz se zeptáš gde pracuješ tak ti řekne u nafty...to samy je ze tady se nosí rifle a ne jeansy...zme prostě jiní tak už to konečně za ty roky pochop.
Hrabe_X napsal:
Tak jsem zjistil, že ta oka z trubek na padácích jsou fakt na odložení nohou, protože nejde hodit haxny na válce jako u starších typů, což uživatelům chybělo
mam posledný vzduch GSA a nohy mi tam koli nádrži nejdú odložiť (na hladkej GS sa to dalo)
normálne rozmýšlam že dám predstupačky
paja1 napsal:
Styl téhle adventury vypadá obdobně jako ty bmw elektroskutry. Vsadil bych se že v tom má prsty stejný tým.
ZA mě je to děs.
presne ma toto ma napadlo keď som minule tu v Bratislave videl ten elektroLegoBMWskuter... že rovnakí ťulpasi to dizajnovali
monsery napsal:
Ahoj,
nemá smysl se bavit o postatě GS, kdyby to aspoň bylo pěkný...
pch no dovol? Napr moja R 1200 GS Adventure 2010 30 jahre je vyslovene krásna motorka... a ne že ne !!
inak na 1300 ked som sa zviezol tak mi v dobrom vybila poistky ale jedna vec mi dosť vadila a to že hlavný stojan (ktorý už nie je v cene moto ako bolo doteraz dobrým zvykom) sa mi dotýkal nohy a pri prejazde nerovnosťami ta opať upozornuje do paty "aha som tu, ja tvoj hlavný príplatkový stojan"
Upravil raptor dne 19.07.2024 07:39
live fast, die young be wild, have fun
mno mě se líbí design ... ale já potřebuju větší rodinný vůz takže mě se nejvíc líbí X7 ale na tu fakt prachy nemám
ta X5/6 jsou nádherné obě
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Raptor pěkné povídání. Ta se mi líbí, jenže si myslím že by mi byla malá..no a ADV je podle fotek škaredá. Jde to zvláštním směrem, ještě že to nemusím teď řešit.
Asi jí dám ještě šanci. Už jsem byl rozhodnutej, že pořídím NineT Urban G/S. Ale jasně, mohlo to být tím kusem a ne zrovna příjemným začátkem. Když tam nebude (nebo se to naučím) auto hold, místo hroznýho road režimu dám hnedka dynamic, tak mi to třeba napodruhé sedne. Ergonomicky je pro mě 13ka prostě super. Když jsou z toho všichni tak vystřelení, tak tam prostě něco muselo být špatně. Já byl hodně zklamanej. OKa, druhá šance bude...
Asi jí dám ještě šanci. Už jsem byl rozhodnutej, že pořídím NineT Urban G/S. Ale jasně, mohlo to být tím kusem a ne zrovna příjemným začátkem. Když tam nebude (nebo se to naučím) auto hold, místo hroznýho road režimu dám hnedka dynamic, tak mi to třeba napodruhé sedne. Ergonomicky je pro mě 13ka prostě super. Když jsou z toho všichni tak vystřelení, tak tam prostě něco muselo být špatně. Já byl hodně zklamanej. OKa, druhá šance bude...
No já mám na 1200 režim dynamit pořád...jednou v dešti sem tam dal ten na vodu a 2x mi to při rozjezdu zdechlo,tak tam šel zas dynamit voda nevoda... kupil sem to kvůli temu jak to jede a ještě abych to dobrovolně otupil ???
Kupredu spatki ni krok...