můj nápad to taky není,ale můžu to sváma zkusitlístek do tomboly 50Kč a bude se hrát,tedy losovat jedno číslo o topkejs begr 36L,doufám,že si těch lístků koupíte víc,bo se mi top za dvě kila dávat nechce
pokud by se snad vybralo něco šupin,přihodil by tašku gear.
tak copůjdete do toho,ať to netahám sematamzbytečně
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Emilio napsal:
...Jdu do toho a jestli to nevyhraju,tak se alespoň trošku kejchnem!
Moje řeč...
Je vidět, že Bystřa není posera a já jdu do těch losů po hlavě...
Ale jestli vyhraju kulový, mám u Bystři vobrofskýho panáka *****Metaxy (bude doufám skladem???)
Upravil radosek dne 14.08.2009 17:41
A nebo doma velký Ččččč..... já to snad ani nenapíšu,ale pak ti to pošeptám
Hele, radši toho necháme, nebo nám za týden naklepou ovárek... Voni sou na někerý narážky takový divně háklivý...
radosek přiložený následující obrázek:
bystricke napsal:
hlásím se od pátku 1x moto,1x stan,1x já
asi pojedem s komainzem od kroměříže směr brno,kdyby se chtěl někdo přidat
Budu vyjíždět kolem 14.45 z Brodu, v kolik pojedete a kudy ? Pojedu asi trasu Slavkov u Brna,Třebíč,Jindr.Hradec, CB, Prachatice.(P.S. Jak by jsme se sešli, koupil bych si zrovna tombolu a pak i hned vyhrál ten topcase, ať se s ním nemusíš pak tahat takovou dálku.. )
bystricke napsal:
hlásím se od pátku 1x moto,1x stan,1x já
asi pojedem s komainzem od kroměříže směr brno,kdyby se chtěl někdo přidat
Budu vyjíždět kolem 14.45 z Brodu, v kolik pojedete a kudy ? Pojedu asi trasu Slavkov u Brna,Třebíč,Jindr.Hradec, CB, Prachatice.(P.S. Jak by jsme se sešli, koupil bych si zrovna tombolu a pak i hned vyhrál ten topcase, ať se s ním nemusíš pak tahat takovou dálku.. )
ještě nevím,do pátku daleko,kufr ti tam dovezuvem si hlavně chechtákyať si můžeš koupit hóóódně losů
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Sakrys.. a kde se tam vzala ta zelena znacka ve tvaru trojuhelniku? A ta zluta lajna na ceste je taky nakreslena docela krive... to se podle toho blbe pojede.