mysynko1 napsal:
poradte:
Sidi Crossfire alebo Gearne SG12?????
Mel jsem Gaerny SG10, ted mam SIDI CrossFire SRS a rikam, ze je to jina liga, SIDI jsou proste lepsi. Neni to o tom, ze nekomu vyhovuje to a jinemu ono, je to proste lepsi bota. Nicmene dulezite je, jaky mas tvar nohy. Pokud mas lytko jak stehno a nart jak slon, tak vezmi radeji Gaerne, pokud mas nohu utlejsi se SIDI nebudes litovat. Nazapomen SIDI kupovat vzdy o cislo vetsi nez mas nohu.
BMW R1150GS MY02
Jo a jeste myslim, ze je nesmysl kupovat boty s okovanou spickou. Normalni spicka je tak vyztuzena, ze zadny kov nepotrebuje, naopak kdyz letis z motorky, tak si muzes tou okovanou spickou motorku pekne do****. Vim o roztrzenem sedle, ponicene nadrzi apod... Jen rada...
Jinak SG10 byly prutokove, do Crossfiru tece jen kdyz ses ve vode po pas...
BMW R1150GS MY02
[b]morabo napsal:Ja teda menit nebudu, crossfiry mam 6 let, jeste z krosky (proto mam... ehmmm.... oranzovy ) a krom zabarveni/zasrani jsou jak novy. Maji toho za sebou taky dost a jediny co, tak jsem nedavno ztratil jeden sroubek, ale mam nahradni. Budu je mit asi jeste hodne dlouho...
Clovece...neni to poprve,co mam pocit,ze nejvetsi patrioti bmw jsou latentni oranzady?!
[b]morabo napsal:Ja teda menit nebudu, crossfiry mam 6 let, jeste z krosky (proto mam... ehmmm.... oranzovy ) a krom zabarveni/zasrani jsou jak novy. Maji toho za sebou taky dost a jediny co, tak jsem nedavno ztratil jeden sroubek, ale mam nahradni. Budu je mit asi jeste hodne dlouho...
Clovece...neni to poprve,co mam pocit,ze nejvetsi patrioti bmw jsou latentni oranzady?!
Jj, vymekly oranzady s masochistickymi sklony
Maiali nel Fango!
JohnyT napsal:
Jo a jeste myslim, ze je nesmysl kupovat boty s okovanou spickou. Normalni spicka je tak vyztuzena, ze zadny kov nepotrebuje, naopak kdyz letis z motorky, tak si muzes tou okovanou spickou motorku pekne do****. Vim o roztrzenem sedle, ponicene nadrzi apod... Jen rada...
Tak osklive bych to neformuloval...ja vzdycky rikam,ze Advika,nebo SE od KTM si porizujou lidi,ktery uz mentalne dospeli na BMW,ale jeste se nezacali bat vzit za heft...
Upravil Petr 11 dne 15.03.2012 08:38
JohnyT napsal:
Ja si teda uz do "kaminku" zakopal radne a nebejt ty spicky, asi by to bylo znat...
Maiali nel Fango!
vyskúšal som aj SG10 ale tie mi nesadli na nohu.
Gaerne SG12 mi sadli výborne - minuloročný model cena 290€.
Predajca sa chcel so mnou staviť o 1000 € že Crossfire pretečie skôr ako SG 12, lebo to vraj skúšali. (...podľa jeho slov SG12 10 minút vo vode a pretiekli!)
Náhradné diely - dostupnosť na Gaerne výborná.
Tak osklive bych to neformuloval...ja vzdycky rikam,ze Advika,nebo SE od KTM si porizujou lidi,ktery uz mentalne dospeli na BMW,ale jeste se nezacali bat vzit za heft...
mysynko1 napsal:
vyskúšal som aj SG10 ale tie mi nesadli na nohu.
Gaerne SG12 mi sadli výborne - minuloročný model cena 290€.
Predajca sa chcel so mnou staviť o 1000 € že Crossfire pretečie skôr ako SG 12, lebo to vraj skúšali. (...podľa jeho slov SG12 10 minút vo vode a pretiekli!)
Náhradné diely - dostupnosť na Gaerne výborná.
Tak co resis?!
Jestli Ti sedi, libi se, tihnes k nim a umis je za dobre...
Jinak ale u mne pres vsechny brody, stani v hlubokych louzich a ty nehorsi slejvaky v sidi nikdy ani kapka.
Upravil morabo dne 15.03.2012 08:47
Maiali nel Fango!
presne toto riešim!
nemám osobnú skúsenosť a reči od predajcu ...
...no vieš čo predávam to je naj.
predsa len je to dosť peňazí a nerád by som kúpil a potom banoval
Chapu.
Myslim, ze moc lidi, co maji opravdu dobre zkusenosti s obema modely nebude. A boty spatny ani jedny.
Ja vim, ze na SiDi nedam dopustit a spousta kluku z okoli taky.
A na jejich vodotesnost dam ruku do ohne i nohu do potoka.
Ale dokazu si predstavit, ze nekdo to ma s Gcky zrovnatak, fakt je neznam.
Vyber, co se Ti vic libi a lip sedi na noze.
Vic bohuzel neporadim....
Upravil morabo dne 15.03.2012 09:38
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Chapu.
Myslim, ze moc lidi, co maji opravdu dobre zkusenosti s obema modely nebude. A boty spatny ani jedny.
Ja vim, ze na SiDi nedam dopustit a spousta kluku z okoli taky.
A na jejich vodotesnost dam ruku do ohne i nohu do potoka.
Ale dokazu si predstavit, ze nekdo to ma s Gcky zrovnatak, fakt je neznam.
Vyber, co se Ti vic libi a lip sedi na noze.
Vic bohuzel neporadim....
Cau Morabo, dali by se Sidi vyuzit i pro turistiku (jako takovej kompromis mezi terenem a turistikou)? A vrzou hodne? Díky.
Mne taky ne.
Chodit se v nich da v poho, i kdyz na turistiku jsou teda kapanek tezsi a neohrabany, ale da se v nich bejt v klidu celej den a kdyz na moto nekam dojedu, v behat po okoli, vylezt do nejakyho kopce atd. Jednou jsem v nich lezl nekolik hodin v desti nejakym rostim, kdyz jsme hledali ztracenyho kamarada.
Ale ze bych je obul a vyrazil na pesi vylet, nebo na houby, to mne teda nenapadlo .
Jinak vrzou fest, hlavne v tom kloubu, ale kdyz ho promaznes, zase tak desny to neni.
Maiali nel Fango!
Mne taky ne.
Chodit se v nich da v poho, i kdyz na turistiku jsou teda kapanek tezsi a neohrabany, ale da se v nich bejt v klidu celej den a kdyz na moto nekam dojedu, v behat po okoli, vylezt do nejakyho kopce atd. Jednou jsem v nich lezl nekolik hodin v desti nejakym rostim, kdyz jsme hledali ztracenyho kamarada.
Ale ze bych je obul a vyrazil na pesi vylet, nebo na houby, to mne teda nenapadlo .
Jinak vrzou fest, hlavne v tom kloubu, ale kdyz ho promaznes, zase tak desny to neni.
sem to s tím chozením blbě napsal, dá se to, ale když se budu moct rozhodnout, vezmu si na výlet turistický boty, jak píšeš