Janek napsal(a):
je to sice mimo e10, ale hovořilo se tu o cenách TKC...tudíž...kdyby někdo objednával sadu na http://www.moto-p... tak může zřejmě počítat s tím, že mu s gumama dorazí i malej digitální tlakoměr od Continentalu + nějaký ty samolepky pro přepelení škrábanců
tak tady zaserem další vlákno,ale budiš Já si je objednal právě z tohoto shopu,tak jsem zědavej co mi nadělěj Jakmile gumy dojdou tak pisnu jestli něco přišlo.Zkopíruju toto do vlákna o TKC
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Že by byl Mitas fakt tak dobrej???
Motocykl testuje pneu Mitas a má najeto 10.000km,kdežto Metzeler už bysme museli po 5.000km měnit???
Co to je zase za hovadinu????
Kur.. ať obujou na dvě stejný motorky gumy od rozdílnejch výrobců a jezdí spolu ve stejných podmínkách a pak hodnotí!!!
Mě vydrží Metzeler na zadku 10-13.000 a předek dal 18.000km,samozřejmě turistickým stylem,ikdyž občas to taky nešetřím
Jedu? Tedy žiju!
Kdo to tvrdí? Někdo věrohodný nebo zas jedna babka povidala.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
bluesbery napsal(a):
Mitas mi přijde jako nějaká flirtující ženská, furt slibuje nebo naznačuje že ti dá a pak až už máš sundané kalhoty, vlastně pneu, tak ucukne...
este ze krome takovejchle bestii existujou i jiny zensky co stojej za hrich ...