tak abych taky přispěl s troškou do mlýna
kdy jsme vyrážely to přeci každý ví od Vevise Já, Bečka, Peťaproch a Vodník popisovat cestu přes Slovensko Maďarsko Bosnu nemá moc smysl ale až do Monte Negra jenom a jenom chcalo utrpení a přesto jsme si to užili do černý hory jsme vjely přes Sčepan polje okolo Pivi na Šavnik babin zub Kolašin nádhera ty řeky tam a dál Mataševo až na plavsko jezero přechod Gusinje do Albánie cestou přes Vermosch úchvatné scenérie stojí za to vidět horama ke Shkoder jednu noc u baječnýho ďětka na pláži jeho ryba byla moooc dobrá a dál nezáživnou cestou na Tiranu Durés a zase spátky do hor na Berat až na Řecké hranice SUPER okolo hranice na jezero Ohrid také paráda přejezd Makedonii s spaním na vojenské střelnici coš jsme zjistily až ráno podle policie co vysedla ze samopalama z gazíku a se slovy že jsme blázni tady se bude střílet mazejte rychle pryč.
tady se naše cesty rozdělili kluci jely přes Srbsko k domovu a Já sem si dal průjezd Kosovem na Monte, Bosnu až do Dubrovníku a po Makarské do Šibeniku kde jsem strávil ješté 3 dny válejcí se u moře no a po pobřeží k Rijece Slovenii a Rakouskem jsem se dostal po 16ti dech a 4900 km domů super dovolená,,, tady pár foto
Teda chlapi, podle fotek paráda...
Doufám, že jednou seberu odvahu na takovouhle cestu...
(To fifa: Fakt jenom v dobrém: Ve vlastním zájmu se vyhýbej psaní i a y...používej místo toho písmeno jakékoli, ale jiné...máš vzácnou vlastnost nenapsat nikdy to správný...)
[quote]Radosek napsal(a):
Teda chlapi, podle fotek paráda...
Doufám, že jednou seberu odvahu na takovouhle cestu...
(To fifa: Fakt jenom v dobrém: Ve vlastním zájmu se vyhýbej psaní i a y...používej místo toho písmeno jakékoli, ale jiné...máš vzácnou vlastnost nenapsat nikdy to správný...)[/quote
to je možný a popravdě kolik jsi tam těch chyb našel v tom posledním příspěvku Já jen jednu co se týkalo i a y
když ho miluješ není co řešit
Tim sotolinovym prejezdem z Cerne Hory jsem jel letos poprve.A stalo to za to.Akorat ty fotky vypadaj az kycovite.
vevis přiložený následující obrázek:
[333.78Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
V polovine ty sotolinovy cesty horama jsme se zeptali jestli si muzem u jednoho baraku postavit stany.Jinak se tezko na stan spatne shanelo misto.Same kameni a zadna trava.Bylo z toho spani v baraku,velka vecere asi 2l rakyje a ke snidani cerstve nadojene mleko.super zazitek.
[296.02Kb]
Upravil vevis dne 24.06.2010 15:37
Taky konecne vim,kudy vede ta zkratka pres Durmitor.Ja tu cestu z Male Cerne gory do Nedajna totiz v mape nemam.ale nasel jsem ji.Fakt pekne.14km krasne sotoliny dolu do kanonu Susice a nahoru do Nedajna.Letos se tudy muselo jeste 10.6.Normalne jsme jezdili po asfaltu uz 2.6.Letos to ale meli prohrnovat az 15.6.V zime bylo na vrcholkach 6m snehu.
[299.46Kb]
Upravil vevis dne 24.06.2010 15:49
vevis napsal(a):
Taky konecne vim,kudy vede ta zkratka pres Durmitor.Ja tu cestu z Male Cerne gory do Nedajna totiz v mape nemam.ale nasel jsem ji.Fakt pekne.14km krasne sotoliny dolu do kanonu Susice a nahoru do Nedajna.Letos se tudy muselo jeste 10.6.Normalne jsme jezdili po asfaltu uz 2.6.Letos to ale meli prohrnovat az 15.6.V zime bylo na vrcholkach 6m snehu.
Fakt pěknej úsek. Taky jsem tu cestu neměl na mapě, ale zeptali jsme se a místní v Trse nám poradili jak zkratkou do Žabljaku - my to jeli opačně. I ten úsek v Albánii (směrem do Gusinje v MNE) jsme jeli opačně. Letos tam musí být "přečechováno"
Tak jsem tam byl letos poprvé a fakt super.Sice jsem jezdil s batůžkem ale i tak to byla paráda.A Čechů jsme tam potkali víc než když jedeme n výlet kolem komína.Jináč pár fotek na www.starosta76.rajce.net
vevis napsal(a):
taky jsme tou cestou jeli a byla super, Durmitor byl 4.6. ještě neprůjezdný
Kucííí, já se doma pokusím vyžebrat opušťák.... vemte mě někdy s sebou.... to bych chtěl vidět na vlastní bulvy.... to se mi jen zdá.... to je nádhera, fakt...