Tak ja vyrazim na sraz kolem 15h.Ostatni ocekavam mezi 17. a 22.h.Tak kdybych odpadl dnes trochu driv,tak mejte pochopeni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Zas tak spatny to nebude, mozna akorat na spani, pokud bude hodne mokro. Akorat kdyby chcalo na vyjizdku, tak by to bylo spatny.
Ale kdyz srovnam predpovedni portaly pocasi.idnes.cz, pocasi.cz a medard-online.cz tak jediny medard spocital dest na sobotu dopolko zbyle dva ukazujou bajwoko stejny trend. Takze optimizmus do kapsy, nepromok sebou a vsechno bude v nejlepsim poradku
=====================
MiZa
BMW F 650 ST
MiZa napsal(a):
Zas tak spatny to nebude, mozna akorat na spani, pokud bude hodne mokro. Akorat kdyby chcalo na vyjizdku, tak by to bylo spatny.
Ale kdyz srovnam predpovedni portaly pocasi.idnes.cz, pocasi.cz a medard-online.cz tak jediny medard spocital dest na sobotu dopolko zbyle dva ukazujou bajwoko stejny trend. Takze optimizmus do kapsy, nepromok sebou a vsechno bude v nejlepsim poradku
tak uz jsem doma... od Vevise jsme vyjizdeli ve formaci Remus - Bob - Hix, doufam, ze uz jsou vsichni v poradku doma.
Jinak diky za dobrou akci.. byla p*del Skoda jen, ze musim za chvili vyrazit do Usti do skoly... takze jsem se nezdrzel moc douho.
btw: Radosku ty jsi mi nejak utekl! ja si vzdycky myslel, ze jses vytahlej hubenour )
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
http://www.novink...-paty.html17 cm
Hicks napsal(a):
... Radosku ty jsi mi nejak utekl! ja si vzdycky myslel, ze jses vytahlej hubenour )
Nóóó, skoro vytáhlej a málem i hubeňour...
Jinak, jistě to není poslední akce. I já bych s Tebou "na živo" rád prohodil pár slov. Ale včera jsem se ňák zasekl u výýýborný domácí meruňky, kterou přivedl na svět Brňák Jim!!
Jo a málem jsem zapomněl poděkovat Vevisovi za zorganizování srazu a super nocleh.
Dál taky Hanibalovi a kolektivu za výbornou kuchyni a domácké prostředí.
Jak jsem o tom tak po cestě domů přemýšlel, tak velký dík patří taky Milošovi, protože kdyby nevymyslel tenhle web, tak jsme se vlastně nikdy nepoznali...
Takže Miloši, díky a vydrž...
Hicks napsal(a):
... Radosku ty jsi mi nejak utekl! ja si vzdycky myslel, ze jses vytahlej hubenour )
Nóóó, skoro vytáhlej a málem i hubeňour...
Jinak, jistě to není poslední akce. I já bych s Tebou "na živo" rád prohodil pár slov. Ale včera jsem se ňák zasekl u výýýborný domácí meruňky, kterou přivedl na svět Brňák Jim!!
Brnak Jim je ten, co mne objimal? )
---
btw: jo skoda.. ale casu bylo krute malo... priste!!!
17 cm
Tak já už jsem doma v teple.Za Hradcem sem totálně prochcal a jak mi byla kosa tak jsem zahókal do kotelny,nasadil 160 až do prahy,chvílema sem měl pocit že jedu na splašenym hadovi jak se to vlnilo.
A můj velký dík za trpělivost,půjčené nářadí atd. patří : Vevis,Vevis senior,Thomas,Jim,petr,starosta,kubrt a hlavně Brňák Jim-máš u mě pivo a dvě pojistky.
Perfektně sme pokecali zakalili no prostě akcička jak má být.Ještě jednou díky všem.
PSroslýchá se že Emil za sebe poslal dvojníka-to by vysvětlovalo to podivné chování.
Upravil toli dne 11.10.2009 13:43
Taky se hlásim,jako že jsem v cajku doma.Celou cestu nám přálo počasí jen v Pardubicích přišla betelná smršť Zamával jsem Starostovi a mazal za kámoškou do teplíčka a cestou z Pardubic přišla taková voda,že sem lautr nic neviděl.Docela jsem Starostovi nezáviděl
Jinak akce opravdu parádní Díky Vevisi
Pak díky Bystřovi za hrneček,už z něj sosám kávec.
To Toli : neděkuj,pamatuj
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidávám se k zprávařům, domů jsem dorazil v poho,u Poděbrad jsem se ještě u pumpy viděl se Štěpánem. Pak dvě deky vody,v Práglu už sucho a než jsem dojel domů, uschl mi i nemok. Jsem rád, že mi to časově vyšlo, všem děkuji za milou společnost a příště, doufám, zase.
Tak hlásím taky návrat domů a jak psal Kubrt v pardubicích začalo cedit a přestalo až v jihlavě.takže i nepromk promok ale nebyl jsem skrz jako bez něj .Jinač taky velký dík za super akcičku skoro v domácím prostředí a doufám že na jaře se tam potkáme zase a v hojnějším počtu.
Jime tady posílám vnitřní schéma regulátoru to až uvidíš tak to s tebou sekne.Holt soudruzi to trošku nedomysleli a nebo neměli tak silný káble.
toli přiložený následující obrázek:
Chtel by jsem podekovat ze vcerjsi bezva posezeni i kuchyni. Casu jsem bohuzel moc nemel, ale poznal jsem spousty bezva lidi.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu