luky napsal(a):
Pánové, to snad nemyslíte vážně, namontovat takový hovadský světla na motorku, to se vám ty motorky nelíbí, že je chcete tako ztrestat?
Ty PIAA 510 nejsou tak hrozný, mají průměr 100 mm, což na 11, 115, 12 zas tak hrozně vypadat nebude ....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tak jsem si konečně udělal radost a přimontoval jsem si přídavná světla. Abych ulehčil práci všem ostatním, tak jsem to trošku popsal, jak vše zapojit.
Mám dotaz, neví někdo kde sehnat H3 35Watt místo H3 55Watt samo 12V, potřebuju to kvůli snížení zatížení je to do přídavných mlhovek a nechci tam dávat xenony, to jen kdyby nebylo zbytí. Předem díky za radu.
vlada-gsa napsal(a):
Mám dotaz, neví někdo kde sehnat H3 35Watt místo H3 55Watt samo 12V, potřebuju to kvůli snížení zatížení je to do přídavných mlhovek a nechci tam dávat xenony, to jen kdyby nebylo zbytí. Předem díky za radu.
díky tak to jsem vygůglil taky ale nebudí důvěru na fotce mají H4 a v popisu 35/35W H3 je přitom jednovlákno. Určitě vím, že ji vyrábí HELLA leč v obchodech ČR je k nesehnání. No uvidíme budu pátrat dál. V pondělí tam zavolám a uvidíme.
vlada-gsa napsal(a):
díky tak to jsem vygůglil taky ale nebudí důvěru na fotce mají H4 a v popisu 35/35W H3 je přitom jednovlákno. Určitě vím, že ji vyrábí HELLA leč v obchodech ČR je k nesehnání. No uvidíme budu pátrat dál. V pondělí tam zavolám a uvidíme.
Naco scháníš tak malej výkon?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
vlada-gsa napsal(a):
No já bych podle patky netvrdil,že je to H4 ty mají po obvodu packy todle je žárovka asi H3 ale do předního světla skůtru malej výkon dobíjení proto 35W a 2 vlákna tlumený dálkovýPro tvojí potřebu použitelný akorát zapojíš dálkový
vlada-gsa napsal(a):
No já bych podle patky netvrdil,že je to H4 ty mají po obvodu packy todle je žárovka asi H3 ale do předního světla skůtru malej výkon dobíjení proto 35W a 2 vlákna tlumený dálkovýPro tvojí potřebu použitelný akorát zapojíš dálkový
H 3 vyoadá takhle na tom odkazu je H 4!
servisak přiložený následující obrázek:
Světel jak na kamionu a prd světla vyhodil bych ty origo mlhy a dal tam nějaký pořádný aby to šajnilo! co ti dá 35w světla ?
... servis a diagnostika BMW Motorrad