A další povedený kousek. Zde sem nastavil zástěrku chránící zadní tlumič před bordelem. Do uchycení tlumiče se už nic nedostane.
FRN přiložený následující obrázek:
Není to ak dávno, co se tu někde debatilo o možných problémech s výměnou olejového filtru a o cenách origo bazmeku. Přiložený výtvor není žádné terno a možná ho má i leckdo další, ale svůj účel mi splnil a možná by se mohl hodit i dalším.
Zrovna jsem měnil filtr, ven jsem starý vydoloval klasicky - pár vhodných děr a vytočeno šroubovákem. Pak nový hezky namáznout manžetu olejem a našroubovat, ale čím dobře dotáhnout? Napadlo mě to nejjednodušší a nejlevnější - starý filtr jsem uřízl, přes díry protáhl šroubovák, naklepal na nový filtr a parádička utáhl
Benedikt přiložený následující obrázek:
A když už jsem v tom, tak pošlu i svoji variantu mřížky před světlo - rám je ze čtyřky kulatiny, mřížka koupený kus nějakého pletiva, distanční trubičky z nějakých zbytků doma. Dohromady splácáno mosazí, vykoupáno v nitrolaku. Celkem asi 3 hoďky hraní si. S designem mi to nedalo a zkusil jsem paskvil tvar od oka trochu ala 1150 .
Benedikt přiložený následující obrázek:
vlk napsal(a):
Zdar, taktiež sa "pochlubím" o svoje vychytavky a samodomo:
1. celkový pohľad na: kufry, monštruózny zadný nosič, plexi ochrana predného svetlometu, rozšírených stupačiek
ten zadní nosič je "monštruózny" schválně nebo omylem?
má to nějakej smysl (kromě zvýšení těžiště)?
leda snad, že bys pod kufr strkal napříč stan?
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
to stepan:
zadny nosic bol robeny za ucelom nabalit na moto vsetko potrebne, ked idem na dlhsi vylet s mojou polovickou, ktora dala ultimatum: budem s tebou zdielat moto-vylety ale chcem mat vsetko pre mna potrebne
takze preto monštruózny a veľmi veľký nosič
samozrejme nakladam nan len to najlahsie, islo o objem ( karimatky, deka, stan, tenisky, stolicky, fén a vsetky ľahké zenske voloviny )
Konstrukcne je robeny tak aby v minimalnej miere zatazoval podsedlovu cast ramu, ale mas pravdu s tym taziskom to citim, ale na asfalte to zvladam
Upravil vlk dne 18.02.2010 10:54
vlk napsal(a):
to stepan:
zadny nosic bol robeny za ucelom nabalit na moto vsetko potrebne, ked idem na dlhsi vylet s mojou polovickou, ktora dala ultimatum: budem s tebou zdielat moto-vylety ale chcem mat vsetko pre mna potrebne
takze preto monštruózny a veľmi veľký nosič
samozrejme nakladam nan len to najlahsie, islo o objem ( karimatky, deka, stan, tenisky, stolicky, fén a vsetky ľahké zenske voloviny )
Konstrukcne je robeny tak aby v minimalnej miere zatazoval podsedlovu cast ramu, ale mas pravdu s tym taziskom to citim, ale na asfalte to zvladam
ale proč je tak strašně vysokej? to si právě nedovedu představit, k čemu je to dobrý..
Stepan Praha
Mě moc vysoký nepřijde, jen to tak vypadá z fotky...
když se ty gumicuky daj pryč, tak "dno" nosiče je až na "sedadlo"...
ty tyčky jsou jen vodící, aby z nich náklad neuhl.
vlk napsal(a):
lebo tam ide:
- bágl s 2×karimatka,2×spacak,stan,tenisky
- 2×rybarska stolicka
- v zimnom obdobi este bagl tepleho oblecenia ( priatelka je zmrzlina )
a totok dohromady je uz vysoka batozina, tak preto je taky vyskovo "bytelny" a zaroven ked ho vidis len na volno je vyskovo monštruózny.
.... Trošku som ho urobil aj s výškovou rezervou, ľahšie je skrátiť, ako predlžovať
aha, už to možná chápu, já si myslel, že dno toho nosiče je tam, kde jsou ty gumicuky, a pořád mi nešlo do hlavy, proč bys ty věci dával tak vysoko..
takže věci dáváš na úrověň podsedlovky a ten nosič jsou vlastně jen přední a zadní podpěra, aby to nespadlo..
Stepan Praha
to xhackerm:
stupacky mi treba poslat, co je trosku nevyhoda ( vyssie naklady postovneho ) medzi nami sk a cz
preco chces rozsirovat aj zadne? este som sa nestretol s takouto poziadavkou