Mara: díky za info, to vypadá pozitivně s SG10
Já jezdím Sidi Flex Force /předchůdce CrossFire/ a do těch teče přes ten poklopec na nártu. Bohužel to mají špatně vymyšlené.
Boty patlám pravidelně, ale na todle je tuk krátký
No, ja mam Gaerne Fastback ... pohodlny botky ale nejsou uplne vodotesny ... takze kdyz jue chcanec a vypada to ze vydrzi dyl, natahnu fusekle od Sealskins a neresim .... (testoval sem je i ve vane pod sprchou a nozky byly v suchu ... )
já osobně používám tyto: http://www.genuin..._White.jpg
naprostá spokojenost, alu přezky, gelová botička a ještě jsem ho ukecal na 3000,- prý je tam měl už dlouho tak je místy ta bílá lehce do žluta, ale to mě je jedno
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Paul: ja koupil vetsi, jelikoz by si mel vsechny tyhle boty koupit trocha vetsi, ale me to proste nepomohlo, jsou hodne do spice a mel jsem problem s tim ze mam u prstu dost sirokou nohu a tlacilo me na kloub malicku uchyceni spodni spony.
doporucuju si od nekoho pujcit jiz roztahly boty aby jsi videl , jak se natahnou jelikoz trochu to povoli, ale pro me nedostatecne takze sem musel prodat, jinak luxus boty
kurna fix bud jsou mi uzky pred chodidlo , nebo mam otlaceniny na litku viz BMW RALLY PRO
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jak jsi na tom u nich s velikostí? Myslím, jestli si je kupoval větší než máš obyčejně boty nebo stejně. Díky moc.
Já měl u SiDi vždycky velikost o hodně větší...
Nohu mám asi tak 44+, pár bot 44, většinu 45 a Crossfiry mám 47,5 (a nedostanu tam tlustší ponožku) a boty na kolo (taky sidi) myslim 48
Proč bych měl mít všechny tyhle boty trošku větší? Myslíš jako SIDI? Budu si je muset určitě zkusit jestli mě sedí, ale mám docela velkou nohu tak aby na mě vůbec měli velikost. Rally Pro jsem zkoušel, ale vůbec mi neseděly a navíc nepotřebuju crossový boty.
Mám SIDI Adventure,asi dva roky a max spokojenost. I pri ceste 3 dny a 2000 km v desti uvnitr stale suche. Jindy, pri jizde kolem 3-5 st mi stacily jedny tenke ponozky bez pocitu chladu . Kupoval jsem stejnou velikost jako mám i beznou obuv, najel jsem s nimi asi 40 000 a nemenil bych..
Upravil bluesbery dne 11.06.2013 17:43
bluesbery napsal:
Mám SIDI Adventure,asi dva roky a max spokojenost. I pri ceste 3 dny a 2000 km v desti uvnitr stale suche. Jindy, pri jizde kolem 3-5 st mi stacily jedny tenke ponozky bez pocitu chladu . Kupoval jsem stejnou velikost jako mám i beznou obuv, najel jsem s nim asi 40 000 a nemenil bych..
Vím, že jsou dobrý, proto je chci . Zajedu se na ně někam mrknout a vyzkoušet až to půjde..
Jak jsi na tom u nich s velikostí? Myslím, jestli si je kupoval větší než máš obyčejně boty nebo stejně. Díky moc.
Já mám normální boty většinou 45, ikdyž teď sem se díval na Asolo a ty mám 46. Sidi mám 46.
Taky mám docela problém najít vhodnou botu - mám širší nohu, ale ty Sidi sedí perfektně.