Milos napsal:
Toho psa určitě vozíš všude sebou. Je to asi super alarm .
No jel jsem se s psicí na zkoušku pomalinku projet a šily s ní všichni čerti jak chtěla ven ale je poslušná tak to vydržela až na roh ulice ,kde si asi vzpomněla že se každý týden peče a griluje a v trávníku jsou poházené kosti tak to tam při skorozastavení při otáčení vyskočila zkontrolovat
cizak přiložený následující obrázek:
No přece z Ostravy.... Tajemství to určitě není,spíš problém obstarat.Nabízí se to na ebay.de.Cena okolo 2500Kč bez laku a musíš si vyvrtat díry na uchycení.Mě a Bohušovi to obstaral jeden známý,který z Německa vozí moto,ale nemůžu ho pořád obtěžovat.V součastné době čekám,až tam zas pojede,jeden můj známý ho chce taky,tak jsu sám zvědav gdy to bude a jestli.....
http://cgi.ebay.de/Kurzer-Schnabel-BMW-R-1100-GS-KOTFLUGEL-NEU_W0QQitemZ150205966169QQihZ005QQcategoryZ49926QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem BMW R 1100GS vzor kačer
Ty víka sou buď nalakovaný nebo z advenčra ale mě se líbí teda až na ten červený plech ten bich asi opálil.Stejně ta barva bude za chvíli oťukaná od kamínků,měl sem to tak na bigovi furt to bilo hnusný.
Kupredu spatki ni krok...