4 Vevis. Kdyby jsi potreboval s cimkoli helpnout a to uz v patek brzo odpoledne, staci dat vedet. Prijedu kdykoli.
Kdyby byl zajem, tak muzeme vlitnout pres kopec do Martinkovic na letistni drahu. Je tam necely kilometr dlouhá a siroká asfaltova letistni draha. Pro endura sice nic moc, ale na nejaky vyblbnuti by to mozna slo. Staci dat vedet, aby jsem to klukum na letisti sdelil, ze se tam mozna bude neco dit.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Volnych mist na spani je dost,ale asi budete muset spat spolecne s nekym.Male pokoje uz nejsou.
Spea diky za nabidku.Sam jeste nevim v kolik tam v patek budu,ale potaveni stanu a lavic je zarizeny,tak by to melo dopadnout.Jinak pocitam s tim,ze prvni zacnou jezdit tak po 16hod,tak ja tam budu o neco driv.Zase tam nemuzu jit moc brzo,protoze bych byl vecer brzo na kasi.V sobotu bude vyjizdka podle itinerare,tak na letiste asi nebude cas.Ale pokud nekdo zde napise,ze ma zajem,tak se urcite muzete v nekolika lidech domluvit a misto vyjizdky tam zajet.Takze pokud nekdo chce v sobotu jet na letiste,piste to sem,at to Spea muze s predstihem domluvit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ta vyjizdka bude urcite lepcejsi. Kazdpoadne, se muzeme domluvit i na miste, kdyby byl zajem. Ale myslim, ze po vyjizdce toho bude mit kazdy dost a bude se tesit na zejdlik s pivem.
Spea napsal(a):
Ta vyjizdka bude urcite lepcejsi. Kazdpoadne, se muzeme domluvit i na miste, kdyby byl zajem. Ale myslim, ze po vyjizdce toho bude mit kazdy dost a bude se tesit na zejdlik s pivem.
Spea napsal(a):
to si piš
Myslis to pivko, ze? Ty ses taky motorkar. .... ale mas pravdu GS nejsou motky na nejaky sprinty.
Upravil spea - ToM dne 09.05.2010 19:44
vevis napsal(a):
V sobotu bude vyjizdka podle itinerare...
Vevis, můžeš odhadnout, kdy dopoledne bude ta vyjížďka? Jde mi o to, jestli ji stihnem, když vyrazíme ráno z Prahy, popř v kolik bude potřeba vyjet
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Stepan ptal jsem se na to same.
Odpoved : Vyjizdka neni koncipovana jako hromadna, ale ze si ji muze kazdej projet jak chce a kdy chce dle itinerare
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal(a):
Stepan ptal jsem se na to same.
Odpoved : Vyjizdka neni koncipovana jako hromadna, ale ze si ji muze kazdej projet jak chce a kdy chce dle itinerare
No, myslel jsem si, že to tak bude, když je podle itineráře , takže to by bylo dobré...
Stepan Praha
Ja myslel,ze kdyz napisu podle itinerare,ze je to jasny.Proste neco jako ve Sv.Jiri.Kazdy vyrazi kdy uzna za vhodne.(zbytkovy alkohol,destove prehanky atd.)Trasa bude mit asi 150km a asi tam bude par opravdu lehkych ukolu pro spestreni.Takze na vyjizdku je mozno vyjet klidne po obede.Zalezi na kazdem,jestli pojede s nekym ve skupine,nebo sam.Neni problem,pokud nekdo nechce jet podle itinerare,tak muze jet se mnou,nebo s nekym mistnim.Kdo podle nej chce jet,tak pokud nemate tankvak,tak doporucuju plastove pouzdro A4 a izolepu sebou.A taky tuzku.
vevis napsal(a):
Ja myslel,ze kdyz napisu podle itinerare,ze je to jasny.Proste neco jako ve Sv.Jiri.Kazdy vyrazi kdy uzna za vhodne.(zbytkovy alkohol,destove prehanky atd.)Trasa bude mit asi 150km a asi tam bude par opravdu lehkych ukolu pro spestreni.Takze na vyjizdku je mozno vyjet klidne po obede.Zalezi na kazdem,jestli pojede s nekym ve skupine,nebo sam.Neni problem,pokud nekdo nechce jet podle itinerare,tak muze jet se mnou,nebo s nekym mistnim.Kdo podle nej chce jet,tak pokud nemate tankvak,tak doporucuju plastove pouzdro A4 a izolepu sebou.A taky tuzku.
No jasný, ale lepší je se zeptat, ne?
Hlavně, jestli tam někdo bude, kdo ten itinerář předá.
Jo Vevis, vypadá to, že přijedu s kamarádem na zmrzlině, tak snad to neva
Stepan Praha
Pokud to nevadi tobe!Jo s tim predanim to urcite vyresim.Urcite nekoho zaukoluju,aby tem co prijedou,kdyz tam nebudu rekl co a jak.Pokud na vyjizku uz chtit nebudou,tak dojit si pro pivo asi zvladnou sami.
PS.Nepocitam s tim,ze ja bych byl schopen vyrazet nejak zvlast brzo.
Teď mi docvako, ze se kousek od Machova jede o vikendu MCR Cross Country Enduro v Radvanicich. Mozna dobry typ pro ty, co se jim nebude chtit v nedeli po obede domu. Jede se sobota i nedele. http://www.enduro...cr-enduro/. Bohuzel jsem nikde na netu nenasel podrobnejsi program. Zkusim sehnat.
Upravil spea - ToM dne 10.05.2010 19:33
Tak co, domluvime cestu, ne? Kdo chce jet v Patek z jizni moravy, navrhuju (= davejte klidne protinavrhy) sraz v Brne u prehrady zde, kolem druhe, odjezd ve14:30:
Predstava o ceste je mimo hlavni tahy a spis scenicka jizda nez abychom tam byli brzo. Pokud nekdo ma GPS s moznosti volby "na kole", taky by to mohlo byt fajn.
Upravil randolf dne 11.05.2010 13:57
Pokud vyležím rýmičku, do páteční tmy jsem na místě... určitě jste všici rádi a těšíte se na mou ryzí bytost...
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Neco mi na vikend taky odpadlo,tak bych se docela i prijel na vsechny podivat. V patek to ale nestihnu,neplanuje nekdo odjezd z Prahy a okoli v sobotu?
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal(a):
Neco mi na vikend taky odpadlo,tak bych se docela i prijel na vsechny podivat. V patek to ale nestihnu,neplanuje nekdo odjezd z Prahy a okoli v sobotu?
Jedu s pár kámošema, máme sraz v 9:00 na Benzině v Horních Počernicích, klidně se přidej, jestli ti to vyhovuje časově a místně
Stepan Praha