Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 29.04.2010 22:12
Nazdar pánové, Viktor mi tohle vlákno poslal jako odkaz-pěkná vyjížďka-tak jsem se rovmnou registroval a budu vás tu sledovat a na nějakej čut-čut offík se k vám třeba brzo přidám - pokud teda berete motorky s normálníma válcema.
Čau, Tom
Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 03.05.2010 18:54
Dovoluju si tímto severočechy i jiné sudeťáky pozvat na vyjížďku pár kamarádů na zapadlé šotolinové a poloasfaltové cesty k severním sousedům. Sraz je 15.5.2010 v 10,00 na čerpací stanici Robin oil po levé straně silnice č. 14 z Trutnova na Svobodu nad Úpou a Pec pod Sněžkou a v plánu je projetí trasy po podhůři Krkonoš a Jizerských hor a po pohoří Rudawy Janowické zhruba po ose Pomezní boudy - Kamienna Gora - Bolkow k chatě u rybníčka se skvělou kuchyní a dobrým pivem a s možností přespání ve stanech, které budeme mít s sebou, v neděli pak na Zlotoryju a přes Nové Město pod Smrkem zpět k domovu. Cesta by měla být průjezdná pro jednotlivce i páry na všech typech enduroidních motorek, pokud mě vědomosti neklamou, pár vezdejších diskutujících se k účasti chystá a přibudou-li další, bude jen dobře. A nemusí to být jen to severočeších:-))
Laďous