Ahoj kluci,su tady novej,tak se chci pochlubit mojim strojkem,kterej sem si před pár dnama dovazl dom. Je to R100GS,rok89,na tacho je necelejch 90 000km ale pokolikáté netuším. Vzhledově až na pár škrábanců dobrý,pár rezavejch míst na rámu a vybledlý přepínače na řídítkách asi nikoho po těch letech neurazí. Tahle stovka se mě líbila už od děcka,tak kdyš byla možnost koupit,tak sem neváhal. Snad bude dělat radost.
Vikec přiložený následující obrázek:
Zdar borci,po půl roce ježdění na této přestavbě,cca7500km se mi začalo stýskat po originálu PD takže jsem se po dlouhém přemýšlení rozhodl že ho dám zpět do původního stavu.Celou sadu na tuto přestavbu budu chtít prodat....Přemýšlel jsem o koupi dalšího v origo stavu ale nemám na to už místo.A žádnou z moto které mám nechci prodat.
3axap přiložený následující obrázek:
vlastimil napsal:
Zdar borci,po půl roce ježdění na této přestavbě,cca7500km se mi začalo stýskat po originálu PD takže jsem se po dlouhém přemýšlení rozhodl že ho dám zpět do původního stavu.Celou sadu na tuto přestavbu budu chtít prodat....Přemýšlel jsem o koupi dalšího v origo stavu ale nemám na to už místo.A žádnou z moto které mám nechci prodat.
Skoda, vypadalo to dobre, hezky drsne. Tak snad to udela radost a paradu nekomu jinymu.
PS: jak pravi klasik, garaz neni nikdy dost velka...
Maiali nel Fango!
vlastimil napsal:
Co to ctu? Nerikej, ze te k tomu inspirovala i ma masina. :-) Ja si zacinam rikat, jestli ji mam prestavovat nebo ne. :-) Nahlodal jsi me s tim Ohlinsem, ale jeste musim zjistit, jestli ten z Touratechu ma stelovani odskoku i utlumu. Jestli neni lepsi Wilbers v plne palbe.
Mě se to tam před nedávnem překulilo taky No a momentálně probíhá větší servis,sundaný válce,přetěsněno,překroužkováno,fšecky lanka fungl,nové membrány do karbeců+gumový příruby,olej ve fšem+filtry,tak se těším na to,jak bude šlapat.
Tak mám poskládáno,seřízeno a už aji prvních asi 500km najetejch a su uplně nadšenej. Motorka konečně jede jak má,startuje aji na nakopávačku a celkově z ní mám dobrej pocit. Přez zimu mě čeká ještě udělat přední vidlici a ložisko v krku a po funkční stránce je fše OK a nachystané na další ježdění. Ještě váhám,jestli se pustit do celolaku včetně rámu,kerej je na pár místech vodrbanej a nebo nechat puvodní patinu. Netuší někdo jak je to s dostupností origo polepů nádrže a kulatejch znaků BMW ?
A malej dotázek,jak řešíte přidělání plotny na Topkejs na ten origo nosič,kerej je vzadu zvedlej. Válí se mě doma pár kufrů givi maxia,tak sem si říkal že bych jednu využil...
Origo lak je vzdy nejvic ceneny.Prestrikal bych max. ram pokud je ve spatnem stavu.Zbytek bych nechal.Jestli ty samolepky jeste prodava bmw nevim,ale v druhovyrobe jich je na ebay spousta.