Vidíš a to jsem mu chtěl napsat aby si je dal na web . Když jsem hledal na zboží.cz tak mi to nic nenašlo.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
ty LS2 vypadaji dost dobre akorat proste ja nesnasim ty blby brejle potrebuju plexi to me nejvic sere
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
AldaGS1 napsal:
[quote]schrek napsal:
kurna jeste by mohli delat multifunkcni helmy vyklapecka/enduro [/quot
Však dělají někde už to tady bylo: Givi Tourer je nalezení na givi.it jako novinka na rok 2013.
jo ale to je enduro/jet ja chci enduro/vyklapecku
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
AldaGS1 napsal:
[quote]schrek napsal:
kurna jeste by mohli delat multifunkcni helmy vyklapecka/enduro [/quot
Však dělají někde už to tady bylo: Givi Tourer je nalezení na givi.it jako novinka na rok 2013.
jo ale to je enduro/jet ja chci enduro/vyklapecku
Zdar, o te Givi jsem to tak zjistil. Ale bude za super cenu, asi 4 500 kc. minuly tyden jsem si byl zkusit x-lite 551 ve sve velikosti amus Vam rict, ze do ni nejdu. Velikosf dobra, ale nasazovani....nemohl jsme ji dostat pres usi. Holt jsem zvykly z vyklapecky na vetsi pohodlim. Navic nosim bryle a byl problem si je pod x-Lite narvat. Nema vykrojeni v polstru na bryle. Zkousel jsem Sharka, ten se nasazuje lepe a bryle pod nej zapadnou lepe. Zkusil jsem take Nolan ~104 a ta byla take fajn. Takze budu jeste premyslet.
BMW 1200 GS a ///M3
Tak nevím.. uvex už nesezenu.. bohužel. Tak Ls2 nebo Icon.. ale nenašel jsem moc komentářů.. poraďte.. snad uvidim v sobotu v praze..
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
LS2 zlepšili marketing - každý asi viděl, že C. Despres letos po mnoha letech jel právě v přilbě LS2. Měl jsem přímo ten samý model v ruce ale byla mi maličko menší a když to porovnám se Sharkem, který jsme před pár lety dražili, tak to je neporovnatelný. Museli zaplatit ranec, jinak to nechápu. A nebo mu udělali přilbu na míru.
Shark má lepší větrání, větší hledí, o kousek předsunutou bradu ale je pravda, že LS2 má vzadu tvarování, které není vykrojené a asi bude fungovat líp s neckbrace.
Velikosti mají o trošku menší než Lazer, Shark nebo Vemar.
Ten model s plexi vypadá hezky ale je to plastový, není to kompozit.
Ja jezdim AGV AX8 Dual.
předtím jsem měl výklopku HJC a samozřejmě se to nedá srovnat. AGV je lehká, perfektně sedí, nefouká do ní ani nevydává šílený zvuky .
Na městský ježdění to moc není - nosím brýle a sundávání není níc moc
Můžu ji srovnat jen s BMW enduro, a připadají mi velmi podobný. Má takový drobný vychytávky jako že se dá sundat kryt sání před pusou a nechat tam jen síťku, gumovej deflektor kolem nosu se dá taky sundat kvůli enduro brýlím atd.
Chybí mi na ní sluneční clona - ale to má málo enduro helem, jestli vůbec nějaká. S kšiltem se to dá, jakžtakž.
Co mi vyloženě vadí je to, že když si pootevřu plexi, tak ten divnej zlom je přímo v zorným poli. Jinak su za nějakých 5k mooc spokojenej.
Uvex Enduro SLT nebo tu řadu před. FC-moto mají vel. S. Co jsem si zkoušel helmy tak je mi S v poho...Ale, každý to zná...
TomasTT- LS2 2013 je Sklolaminátová kompozitní helma a co jsem si ji dnes prohlížel, tak se mi vnitřek doleca páčil.
nebo ??? ICON VARIANT ?? Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
já koupil tutohttp://www.stredi...rilba--ixs,dneska s ní najeto 100 kiláků a max spokojenost...nefouká do ní, nemlží se a co mě nejvíc překvapilo,že mě ani trochu při 170 nemlátila s hlavou