Waltr: to nebylo namířeno hlavně proti Tobě, ale patřilo vlastně skoro všem co psali do tohohle vlákna. A v tvém příspěvku jsem nesouhlasil s tím, co jsem dal do rámečku. Jinak hranice mezi tím, co je prezentace vlastního názoru a co se domníváme, že pisatel podává za nezpochybnitelnou pravdu je v takovéhle psané hádce na pokračování hodně tenká. Často se to pozná dost blbě, zlášť když dotyčného neznáme osobně....
Maiali nel Fango!
Tak já bych řekl, že tohle je blábol a je to přesně naopak. Člověk je, resp. měl by být tvor moudrý a měl by za ty, co si připoutá k sobě přijmout zodpovědnost. Je pravda, že před staletími asi těžko byla jiná možnost. Dnes ty možnosti jsou a to, že je tu někdo brání, prosazuje humánnější přístup, neřkuli když je ten historicky zaběhlý dle zákona nelegální, by rozhodně nemělo zavdávat příčinu, aby do něj všichni šili. A jestli tu chcete Hickse vydávat za fanatického ekologa, nebo pozéra a trendy týpka, nemůžete být dál od pravdy. Tenhle člověk se ve svém volném čase, kterýho nemá moc, aktivně stará o opuštěná a zraněná zvířata, nezištně a navíc na ně přispívá nemalými částkami. Sáhněte si do svědomí, kolik z vás chytráků pro nějaké zvíře skutečně něco udělalo a kolik z vás by tam třeba na rozdíl od xhackerma nechalo tu igelitku ležet. Potom teprve kritizujte. A jestli někdo víc hájí zvířata než lidi. Vždyť je to potřeba. Lidi, až na malé děti, mají svůj osud ve vlastních rukou a můžou ho aktivně ovlivnit. Navíc máme hromady státních institucí a různé sociální dávky(placené z daní nás všech) kterým jakožto společnost pomáháme kde komu. Na opuštěná zvířata jakožto společnost sereme. A když už se najde někdo, kdo tuto křivdu napravuje, ještě se mu veřejně posmíváme. Nezlobte se, ale to je ubohost nejvyššího kalibru.
A pokud jde o větu o buranech, která vlastně tohle všechno vyprovokovala a odstartovala, tak já vám třeba řeknu jinou a zrovna z oblasti silničního provozu, abychom se bavili i o něčem, co by nás mělo spojovat. Nesnáším BURANY(i ty z měst), co se neumí rozjet na zelenou, nebo třeba ty, co si nenajedou při odbočování do křižovatky, nebo ji naopak ucpou, i když nemají kam pokračovat, atd a vytváří a zvětšují tak ve městech(všiměte si, že to píšu obecně) kolony a dopravní komplikace. A vlastně všechny ostatní bezohledně zdržují. Ták a teď si do mně šijte, že jsem urazil vaše dědečky, kteří tohle dělají.
Skoro jsem se rozplakal po ránu...
Koukám,že budete s Hicksem skoro stejná věková skupina...
Netřeba do Tebe šít,jsem v klidu,většinu z Vás to časem přejde a zbytek se umlátí sám...
Mimochodem,psa jsme si vzali z útulku...
Nás dříve rodiče učili k úctě ke starším a zkušenějším.(Učil jsem to i své dospělé děti) Nečekal bych na těchto stránkách přízpěvky urážející a ponižující druhé. Kam až chcete zajít kluci, aby jste vyhráli??
www.lc8adv.cz
Mně učili k úctě k moudřejším.... Starej hlupák, pořád hlupák. Ostatně podívej se na voličskou základnu KSČM. Chceš mi tvrdit, že je potřeba k nim mít úctu...
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Petr11: Zato ty budeš asi takovej zparchantělaj bolševickej produkt, že se to bojíš i napsat do profilu, co?!
A Ty zas budeš takovej ten internetovej kulturista co se umí na Facebooku popasovat tak akorát z důchodcema v Kauflandu...ty šašku...ježíš,to je sranda,se dycinky nemůžu udržet,když někdo takhle začne po netu machrovat...
Nemám potřebu se veřejně obnažovat,jak je zvykem neukojených jedinců,prezentujících se na netu,když už jim to v reálu moc nejde...
Radosek: no trochu jsem přiostřil formu, to uznávám, ale rozhodně né obsah. Pokud se někdo, trochu nepochopitelně, otírá o věk a nemá ho ani vyplněný v profilu, co jinýho může čekat.... Zvlášť pokud se umí prakticky jen vysmívat jak děti na základní škole, aniž by u toho použil jedinej argument a korunu tomu nasadí, že buď se z nás stanou otupělý laxní individua jako on, nebo se "VYMLÁTÍME SAMI"?! Je mi to vážně líto a opravdu se tu hádat nechci, ale tohle jsem nemohl nechat bez odezvy...
Jinak pro mě tato debata skončila, jen se to snažím vysvětlit Tobě
Upravil morabo dne 14.07.2010 08:49
Maiali nel Fango!
kdyz ja uz jsem nejak vychladnul jak to swat zamknul... puvodne jsem chtel napsat, co jsou Petr11 a Juan za kr.teny, ale nakonec to nenapisu ani ted
dnes jsem proste nejaky mirumilovny
btw: jinak samozrejme souhlas s Borisem -- ke mnoha zverstvum doslo jen proto, ze slusnaci mlceli... a ucta ke starsim ano, ale vseho s mirou. V prvni rade si ji nekdo musi zaslouzit.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem to přelouskal a děsný..jeden co si myslí že má neotřesitelnou pravdu a nikdo jiný ji mít nemůže,druhý co by se chtěl skoro prát....
Ale pravdu přeci může mít každý pokud se to vezme z různých úhlů pohledu...Pravda není jedna ..ale je nějaká...pravda se nedá přivlastni ale jen pochopit..což se tady evidnetně nikomu nepovedlo.Je to jen snůžka názorů...postřehů...a hloupých připomínek,typu ja jsem kdo je víc??...každý by měl zamést před svým prahem,neb nikdo z nás není bez chyb..a každý viníka v něčem jiném..ten má rád zvířata,ale nemá rad lidi jiné rasy..ten má rád zvířata..ale miluje černošky.. ale o tom přeci život je..jen lidi si to dělají složitější a nerespektují názor druhého.
http://czunici.ra...
A nebo je to spis o tom nebrat tu diskusi tak vazne!
Snazite se to tady uklidnovat a usmirovat a myslim si,ze dobra polovina ucastniku teto diskuse z toho ma srandu a bere to s nadhledem.A ta druha polovina by mela zacit delat to same.
Do krve se muzem hadat o tom,jestli je lepsi dvouventil,nebo ta hromada plastu rizena pocitacem,kterej porad potrebuje nejake upgrady,prehravani softvéru a stejne se kazdou chvili zblazni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
A nebo je to spis o tom nebrat tu diskusi tak vazne!
Snazite se to tady uklidnovat a usmirovat a myslim si,ze dobra polovina ucastniku teto diskuse z toho ma srandu a bere to s nadhledem.A ta druha polovina by mela zacit delat to same.
Do krve se muzem hadat o tom,jestli je lepsi dvouventil,nebo ta hromada plastu rizena pocitacem,kterej porad potrebuje nejake upgrady,prehravani softvéru a stejne se kazdou chvili zblazni.
to mas s novackama v diskuzich porad ... notoricke forove drbny jen tak neco nerozhodi... ale jak to moc nepise a ma to KTM, hned se to chce prat
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
Nepřeťápl...kdo si neumí vyplnit alespoň základ profilu, měl by raději držet hubu a krok...když se za sebe stydí...
Netrpím exhibicionismem Vjetrníku a dokonce si myslím,že jsme se spolu už dokonce setkali...ovšem nevidím nic přínosného na tom,vyblejt kdekomu svoje soukromé údaje...nevím,proč by měl někdo cizí znát datum narození,telefon a podobně...co považuji za důležité,vyplním,komu chci,svoje číslo dám osobně...držet hubu a krok s kým?...s místními?
morabo napsal(a):
Radosek: no trochu jsem přiostřil formu, to uznávám, ale rozhodně né obsah. Pokud se někdo, trochu nepochopitelně, otírá o věk a nemá ho ani vyplněný v profilu, co jinýho může čekat.... Zvlášť pokud se umí prakticky jen vysmívat jak děti na základní škole, aniž by u toho použil jedinej argument a korunu tomu nasadí, že buď se z nás stanou otupělý laxní individua jako on, nebo se "VYMLÁTÍME SAMI"?! Je mi to vážně líto a opravdu se tu hádat nechci, ale tohle jsem nemohl nechat bez odezvy...
Co jsi použil za argument Ty,že jsi mne nazval,tak jaks nazval? Takže každej,komu je přes 40 je podle Tebe bolševik? Ty jsi blbej,jak auto bláta a ještě jsi na to hrdej,to už i ten Hicks má víc úrovně,než Ty.Kdyby sis o tom chtěl pokecat z voka do voka,tak zejtra sedím od 18:30
tady: http://www.luckyl....cz/nusle/ ...Ty hrdino
morabo napsal(a):
Co jsi použil za argument Ty,že jsi mne nazval,tak jaks nazval? Takže každej,komu je přes 40 je podle Tebe bolševik? Ty jsi blbej,jak auto bláta a ještě jsi na to hrdej,to už i ten Hicks má víc úrovně,než Ty.Kdyby sis o tom chtěl pokecat z voka do voka,tak zejtra sedím od 18:30
tady: http://www.luckyl....cz/nusle/ ...Ty hrdino
a co by si s tebou rekl? staci, ze evidentne nezvladas forum... v realu to bude asi jeste smutnejsi....
17 cm