je to fakt smutný. Upřímnou soustrast rodině i přátelům.
Pokud se nestane nic nepředpokládanýho, nebo nebudou dnes po o padat trakaře, tak se rozlučky zůčastním.
Jinak dávejte na sebe všichni pozor, člověk nikdy neví na co na tý silnici narazí.
tohle je z Dolní Lomnice předevčírem ráno
JirkaVorel přiložený následující obrázek:
Připomínám:
Vyjíždím s MALIm 24.07.2010 ode mne z domu - Měšice (Loc: 50°11'42.259"N, 14°31'2.706"E) v 07:30 hod.
Na čerpačce TRIGA (Loc: 50°2'49.575"N, 14°59'29.429"E) v 08:00 hod...
Edit:
MALI vytvořil plán trasy. Cesta povede po silnici č. 38 a č. 19. Města: Kolín, Čáslav, Golčův Jeníkov, Habry, Havlíčkův Brod, Přibyslav, Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě, Bystřice nad Pernštejnem.
Pavle, ačkoliv jsem tě neznal osobně, s hlubokým smutkem čtu tyto řádky a přeji ti klidné chvíle tam nahoře. A pokud bych tě mohl o něco požádat, a myslím si, že nemluvím jen za sebe, BUĎ NÁM, PROSÍM, ANDĚLEM STRÁŽNÝM na našich cestách... R.I.P
Nehody motorkářů čtu či slýchávám v médiích skoro denně... Vždy mě mrazí po zádech a sedám do sedla tak nějak... Dalo by se říci, že i s odporem... Loni jsem jel kolem nehody, která skončila smrtí jednoho z nás... Byl jsem jeden z prvních kolemjedoucích... Cestou zpět jsem já a přítelkyně zapálili na tom osudném místě 1. svíčku... Jezdím kolem toho pomníčku denně a vždy tam zatroubím, mávnu, či pokývnu na jeho památku...
Po svém prvním větším pádu, který byl na mokrém asfaltu mám opravdu respekt z deště, proto se zítra památeční jízdy neúčastním - omlouvám se. Tenkrát jsem motorku prodal a řekl si, že už jinou mít nebudu, že mi to za to nestojí. Další jaro mi to nedalo a mám Dakarku. Pevně věřím, že mě ta holka vždy doveze domů zdravého.
xhackerm napsal(a):
Pavle, ačkoliv jsem tě neznal osobně, s hlubokým smutkem čtu tyto řádky a přeji ti klidné chvíle tam nahoře. A pokud bych tě mohl o něco požádat, a myslím si, že nemluvím jen za sebe, BUĎ NÁM, PROSÍM, ANDĚLEM STRÁŽNÝM na našich cestách... R.I.P
Nehody motorkářů čtu či slýchávám v médiích skoro denně... Vždy mě mrazí po zádech a sedám do sedla tak nějak... Dalo by se říci, že i s odporem... Loni jsem jel kolem nehody, která skončila smrtí jednoho z nás... Byl jsem jeden z prvních kolemjedoucích... Cestou zpět jsem já a přítelkyně zapálili na tom osudném místě 1. svíčku... Jezdím kolem toho pomníčku denně a vždy tam zatroubím, mávnu, či pokývnu na jeho památku...
Po svém prvním větším pádu, který byl na mokrém asfaltu mám opravdu respekt z deště, proto se zítra památeční jízdy neúčastním - omlouvám se. Tenkrát jsem motorku prodal a řekl si, že už jinou mít nebudu, že mi to za to nestojí. Další jaro mi to nedalo a mám Dakarku. Pevně věřím, že mě ta holka vždy doveze domů zdravého.
Upřímnou soustrast pozůstalým...
ja mam take respekt z deste.
dnes jsem byl cca tam autem a zpatky jsme dostali silenyho plavaka.
co tam vyrazit nejak +- spolecne AZ BUDE TROCHU ROZUMNE?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2