ano Houska měl velice předobrou slivku a ostatní ochutnávky byly také dobré o čemš svědčí to páteční unavení asi skoro všech
to,, Starosta jasně že si dáme
když ho miluješ není co řešit
Dík za pochvalu. Jsem rád že vám chutnala. Letos je to se švestkami špatný, tak se uvidí co se přiveze.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Milosch napsal:
Bohužel Vám tento týden neukážu některou ze sbírky spacích technik Motorka je napůl rozebraná a čeká na spojku Pěkně si to užijte pánové
ožerem někoho jinýho a já ho pak naučim spát jako spíš Ty
případné foto sešlu
Tu fajfku cos mi tam nechal sem si skůšal zapálit ale vůbec netahla...
Sorri,to měla byt odpověď o příspěvek níže pro fun tomasa... zas lemtám pivo a poplet sem to...
Tož a Bohumile, z který strany jsi ju skóšal zapalovať? Ňa taki ňák netáhla...
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Škoda že jsem nemohl dorazit, jsem se tak těšil.. Ale na druhou stranu někdo to těm Kátéemkám musel ukázat
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Tak konecne par fotek i ode mne.Upozornuju,ze nocni fotky z hospody kvalitou odpovidaji opilosti fotografa,nebo spis fotografky! http://vevis.rajc...srazbozka/Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ty voe,já tam vypadám jak nejhezčí kluk z vošklivince ... prosím o smazání jedný mojí fotky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.