Já nebudu nic pitvat tady, už mě to nebaví rezignoval sem na to. Jen vám remcalům bych chtěl nechat zažít moje poslední dvě noční na lince 158 ve stotisícovém městě. myslim, že byste dost koukali co se děje když vy si v klidu spíte. Přemýšlím teď jestli mi to za těch 17t stojí když sem rád, že sem se vrátil k ženě domů. Každopádně do tý práce půjdu a zase rád protože to nedělám kvůli penězům, ale to že budu v práci 24-týho, 25-týho a Silvestr noční, že bych za to chtěl být spravedlivě ohodnocen??? Tak to sem si dovolil jako státní zaměstnanec opravdu hodně!! Mám dost keců od ožralej pitomců co vymlátěj brigádníky z burger kinga že nedostali brčko. (Jo... to se stalo...) Že mě vlastně živěj... A až se zase s mačetou a teleskopem chytěj dva cikáni s 30 jim podobnými přihlížejícími a vy tam jedete dvě hlídky. Nikdo mi nepoděkuje. Jen mi zase nějakej vocas co řídil s mobilem u ucha bude k nohám házet paragrafy co viděl na internetu a machravat že si mě vydržuje. Představy a iluze sou jiný než realita a tahle práce, není nic jednoduchýho. ALE určitě se nezastávám chyb svých kolegů sme ale jenom lidi...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
hele Rybiz... ja jsem na vasi strane a to je... bezesporu.. klicove
Uprimne.. chci dobre fungujici, dobre placenou policii.. s tou problem nemam.
Mam problem s nemakacenkama, podvodnikama a lemplama celokove.
---
hele necekej hromadne zastani u takhle kontroverzni funkce... nezapomen, ze pomer lidi, co neco delaji, vymysleji a jdou dopredu a tech, co se vezou... je tezce v neprospech te prvni skupiny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
já taky obecně proti policii nic nemám.. jen prostě pár vyjímek co dělaj to co dělat maj (nikdo nechce aby dělali něco navíc) nezachráněj masu lidí pod názvem Policie. Bohužel do té práce také vidím víc než ostatní tak vím o čem mluvím.. (třeba až se někdy se současnými příslušníky setkáme osobně tak vysvětlím..)
To Rybíz: nejsi jedinej kdo jde o svátek do práce.. a co se týče poděkování? sorry ale mě také nikdo neděkuje za to, že jsem udělal to, co se v mém zaměstnání očekává a ani to nečekám já. Od toho mám výplatu. Když občas někdo poděkuje je to jen třešnička na dortu, která samozřejmně potěší.. I já bych rád poděkoval četníkům. kteří mi přinesou zpět rádio z mého auta, nedělá mi to problém, bohužel se tak nikdy nestalo.. A jednou když jsem si zloděje polapil sám, četníkům předal, nestačil jsem se divit, když jsem pak v protokolech četl, jak byl pachatel hlídkou policie vypátrán a akčně zadržen..
co se týče chyb tvých kolegů, (jsme jen lidi - asi jsi myslel že chybovat je lidské) těch se opravdu nezastávej, znám cca 200 četníků osobně (od obyčejnejch pochůzkářů až po špičky z vedení PČR) a z toho asi 5 poctivců.. to je špatné procento, nemyslíš?
Upravil jezek dne 08.12.2010 17:35
nedá mi to a taky přiložím: nemám nic proti normálním lidem a tedy ani policajtům, nikoho nebuzeruju, neobtěžuju a to samé očekávám od ostatních.A jelikož přes léto dojíždím do kolbenky na kole stal jsem se tuhle po ránu středem pozornosti dopravní policie. Svým zpúsobem jsem jim s klidem vjel do rány když na konci cyklistické stezky jsem si dovolil vjet na silnici.Podotýkám s absolutním klidem nechť jsem nyslel že vše mám v pořádku ale ouha. první co bylo když přistoupil starší- dám vám pokutu, já za co - za špatný technický stav kola ! Já říkám jaký, světla nové baterky šajnovala jak měla, nemáte zvonek - podotýkám není poviný!, nemáte pumpičku ! měl jsema vozím v baťohu, nemáte odrazky v kolech - mám a říkám mu co je tohle a ukazuju na ni, nemáte odrazky na šlapkách , to už jsem sundal nohu otáčím šlapku a říkám nasraně co je tohle , na to konto jsem dostal dýchnout bez náústku( sice jakoby 10cm od) se slovy tak nejste ochoten zaplatit pokutu, já za co ,no že jsem nejel po cyklistické stezce, já po jaké když tam skončila no debata s blbcem no ať se na mne nikdo nezlobí dokážu chybu přiznat táhne mi už na padesát ale tohle bylo moc.Tomu jako prvnímu přeju aby se odešel živit rukama a taky svou pílí přispěl na podobné blbce. Jinak stovku jsem nakonec zaplatil ( bohužel dělám v soukromé firmě a pozdní příchody továrník nemá rád- podotýkám že na nějaké potvrzení nemáte nárok s kontrolou( buzerací) máte počítat!!prý za to že jsem to kolo měl tlačit tam kde není cyklostezka !!!!! s tím že prý je to symbolické - na to jsem mu řekl že je to pro ně hezký sponzorský dar takže nevím jestli ten má taky málo, jestli má hlídat dodržování zákonů nebo si je vymýšlet. Nic jsem si nepřidal jak se stalo píšu, ještě dnes jsem nasranej ne pro tu stovku ale pro to že jsem jim neujel. Být na jeho místě tak se za takový chování stydím do konce života ale o to tu asi nejde ta moc dělat chytrýho je asi nade vše a tak mi napadá když jsou všechny ty leckteré profese ta špatně placený proč tam kurnik ty lidi lezou když s trochou inteligence ví že tam ty prachy nejsou!
Hodr napsal:
nedá mi to a taky přiložím: nemám nic proti normálním lidem a tedy ani policajtům, nikoho nebuzeruju, neobtěžuju a to samé očekávám od ostatních.A jelikož přes léto dojíždím do kolbenky na kole stal jsem se tuhle po ránu středem pozornosti dopravní policie. Svým zpúsobem jsem jim s klidem vjel do rány když na konci cyklistické stezky jsem si dovolil vjet na silnici.Podotýkám s absolutním klidem nechť jsem nyslel že vše mám v pořádku ale ouha. první co bylo když přistoupil starší- dám vám pokutu, já za co - za špatný technický stav kola ! Já říkám jaký, světla nové baterky šajnovala jak měla, nemáte zvonek - podotýkám není poviný!, nemáte pumpičku ! měl jsema vozím v baťohu, nemáte odrazky v kolech - mám a říkám mu co je tohle a ukazuju na ni, nemáte odrazky na šlapkách , to už jsem sundal nohu otáčím šlapku a říkám nasraně co je tohle , na to konto jsem dostal dýchnout bez náústku( sice jakoby 10cm od) se slovy tak nejste ochoten zaplatit pokutu, já za co ,no že jsem nejel po cyklistické stezce, já po jaké když tam skončila no debata s blbcem no ať se na mne nikdo nezlobí dokážu chybu přiznat táhne mi už na padesát ale tohle bylo moc.Tomu jako prvnímu přeju aby se odešel živit rukama a taky svou pílí přispěl na podobné blbce. Jinak stovku jsem nakonec zaplatil ( bohužel dělám v soukromé firmě a pozdní příchody továrník nemá rád- podotýkám že na nějaké potvrzení nemáte nárok s kontrolou( buzerací) máte počítat!!prý za to že jsem to kolo měl tlačit tam kde není cyklostezka !!!!! s tím že prý je to symbolické - na to jsem mu řekl že je to pro ně hezký sponzorský dar takže nevím jestli ten má taky málo, jestli má hlídat dodržování zákonů nebo si je vymýšlet. Nic jsem si nepřidal jak se stalo píšu, ještě dnes jsem nasranej ne pro tu stovku ale pro to že jsem jim neujel. Být na jeho místě tak se za takový chování stydím do konce života ale o to tu asi nejde ta moc dělat chytrýho je asi nade vše a tak mi napadá když jsou všechny ty leckteré profese ta špatně placený proč tam kurnik ty lidi lezou když s trochou inteligence ví že tam ty prachy nejsou!
nemám rád cyklisty !!! Jsou bezohledný a nebezpečný všem ostatním!!! A mají pocit, že se na ně žádný zákony nevztahují..
P.S.: a jezděj vylitý!!!!!!!!!
Upravil jezek dne 08.12.2010 17:39
Hodr napsal:
Podle mě je to dost dobrej příspěvek takovej ukázkovej
Takový to no nic Karle tady asi nic nevyděláme premie nebudou.
No ale můžem zkusit odchytnout nějakýho troubu třeba z něj něco kápne,když už tady musíme čumět
Za toho troubu se omlouvám myslím,že ten můj případ se nesl v podobným duchu
Upravil smazak73 dne 08.12.2010 18:04
To děkování nebylo myšleno jako plácání po zádech od každýho kolemjdoucího. Ani nepotřebuju horentní odměny přesně jak říkáš, že dělám práci a jsem za ní placen. proč ale moji velitelé z krajskýho ředitelství dostávaj odměny převyšující roční plat krajskýho kriminalisty??? My za dva měsíce v povodňový oblasti a spánek mezi hlídkama v tělocvičně na žíněnkách dostali energeťák... prošlej... Byl sem tam z přesvědčení... věř že jo... Jenže mně vadí nepoměr vůči tomu, že někomu dám pokutu za kiliána a věř mi že my nejsme oddělení, který to s pokutama v dopravě přehání. To je od přestupce, který se prokazatelně přestupku dopustil slyšeno děsně keců co sem mu to vlastně provedl a že nebude mít jeho dítě na chleba přestože jezdí dvojkovou Okťulí. Ale když přijedeš na nějakou tíseň kde někomu šlo o život slyšíš jen: děláte svou práci to je přece samozřejmé. JO proto sem tu práci šel dělat, že na lince 158 pomůžu kde je to třeba. SAMOZŘEJMĚ!!! Jen mě fakt mrzí, že úspěch je samozřejmost, ale pokuta za kilo a pokud to nebylo fakt nutný víc nedávám je mnohem víc vidět. to nechápu... Přestupce spáchá přestupek a já ho můžu v případě pokuty do dopravy ohodnotit až dvojkou, dostane kilo a ještě nadává opisuje si čísla... píše ztížnosti. Ale že by psal děkovný dopisy a opisoval si OEČ-ka když mu na zahradě klečíš na zloději to ne. tenhle nepoměr mě štve. A přesně tohle se mi stalo.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
a pak tě ale musí hrozně s.rát podpora našich zákonodárců, když chytíš pašíka, píšeš se s červeńákama, výslechama a soudce ti ho pustí ven, páč je pátek odpo a on už se vidí na chalupě a nevidí vazební důvody.. chápu.. je to jedno s druhym ale.. jak jsem psal výše.. někdo by měl jít příkladem a kdo jako první?? a chtělo by to míň represe a víc slušnosti a profesionality.. Pokud jsi jeden z těch slušnejch ( a to musíš vědět v první řadě TY), jsem rád, že sloužíš a přeju si jen víc takovejch..
Potvrzuji,ze na Rybizovi jsem nikdy nepoznal,ze je policajt!A uz jsme se parkrat videli.Ty na kterejch je to hned videt a vsude se tim ohanej,ty vetsinou stojej za .....
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
+ bacha na velikonocni dopravne-bezpecnostni akci.
Jsou vsude... jenom se stestim jsem vcera a predevcirem neplatil.
Upravil hicks dne 21.04.2011 08:46
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: Ti chtěli přišít neopodstatněně pomalou jízdu? Tak jsi jim vysvětlil, že máš JENOM vosmikilo, že to víc nejede?
jasne, flastr dostal ten zmetek s traktorem, co mne bral zleva!
17 cm
hicks napsal:
.....flastr dostal ten zmetek s traktorem, co mne bral zleva!
No alespoň že ne zprava...to se totiž na dálnici nesmí...
vlevo jezdis na prazdne silnici hlavne ty, ze kocko
17 cm
..on je to pruser letity a dokud budou policii ridit totalne vymasteni kreteni, tak se to nezlepsi. Jinak moje zkusenosti v policii jsou neutralni - za 20 let 1 pokuta za mlhovky po desti (sluzebni auto, prazska SPZ v Jiznich Cechach - osladime to prazakovi), jedna opravnena pokuta na motorce za rychlost (pred bodovym systemem) a jedna opravnena pokuta v aute za rychlost (pred bodovym systemem - to jsem mel jeste vtipne Trabanta Kombi - pokutove blocky jsem pak vozil, jako dukaz, ze ten Trabi fakt jede jak pichla svine). No a 2x vykradene a poskozene auto, ale s tim samozrejme nic nedelali.
Ad Velikonocni mega akce Krystof - ta je pycu platna, kdyz mam prave 3 dny nove auto se vsim vsudy - co mi jako chteji kontrolovat? A vcera vecer pred tou prdeli u zatacky na Viden (Brno) me jeden lokalni **** oprasil mezi kamiony zprava tak, ze moc nechybelo abych to nove auto zapichnul do mostniho pilire... kde **** byly ty policejni prassaty s kamerama kolem dokola??? Proc muj mnichovsky kolega nedavno dostal 2 body a 40 ojro za nedodrzeni bezpecne vzdalenosti a ohrozeni pri 160 km.h na dalnici u Regensburgu (je celkem Herr "Specham k ohni" a u nas to se stejnym vybavenim policie furt neumi, ale 145 km.h je na prazdne dalnici uz pruser?? Ale proc se vlastne rozciluju, odpovedel jsem si nahore sam.
... pak to srovnam s Polizei v Reichu kde jsem par let zil a porad castecne ziju... no.. srovnat se to porad neda. Ale za to ti chudaci dole na vybydlenych sluzebnach nejspis nemuzou... aspon tomu chci verit...
Upravil Bubak dne 21.04.2011 13:58
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Dnes má u mě policie palec nahoru, projel jsem křižovatku už asi na červenou, protože ta oranžová tam svítila hodně dlouho a místo 5 bodů a 2500 kč jsem vyfasoval pokutu za "chybějící" lékárničku.
Další propadlej BMW
Eman_ napsal:
Za to by ten policista mohl být suspendován......
O to víc se jeho přístup cení. Normálně ty křižovatky na oranžovou nedávám a nejsem pirát silnic, zakecal jsem se z drahou polovičkou a bylo hotovo.
Další propadlej BMW