Eli napsal:
Koukal jsem na Begry i Big Husky,ale podle fotek mají oba nahoře pro zpevnění takový rantl, který mi přijde dost ostrý.Zdá se to nebo opravdu hrozí třeba říznutí o ostou hranu? Nevadí to zůžení při vyndavání vnitřních tašek?
Rantl řeší spousta lidí co potkávám, podle mě není na závadu.
No teda, chvíli tu nejsem a taková pěkná debata
Každopádně díky za podnětné myšlenky - například to cenové srovnání se Zegama, odkazy na různé typy kufrů apod.
Já mám jasno - chci kufry od Bystři. Jenom se uvidí, jestli ty klasické, nebo vykrojené, které snad začne brzo dělat.
HonzaGS-SV napsal:
zkrátím to... mám begry a neměnil bych... poctivý kufry, pořádný sváry (narozdíl od Zeg - někdo by mohl vyprávět ) celkem mám asi 103-104cm což je asi o 3-4 cm na každou stranu víc než jsou řídítka... a i tak mám kufry (hranu plechu) asi 2cm od blinkru, takže kdybych měl s vykousnutím, tak by byli více vepředu což nechci
Takže já bych neměnil to co mám ani za nic... Bystřa rulez :-D
Díky za parádní příspěvek - máš stejnou motorku jako já a tak aspoň vidím, jak ty kufry vypadají. Vlastně mě ani nenapadlo, že bude problém s blinkrama.... Aby pak ten kufr nezavazel případné blondýně v tangách a v krátkém tričku, které obvykle vozím....
Nemáš ještě nějakou fotku přímo zezadu? Na netu moc fotek s Begrama není a na 1150 už vůbec ne.
Dík
Že ty to Zdenále máš s těma Číňanama domluvený? Nový způsob pašování levného hliníku z Číny v nudlovejch polívkách do republiky
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
dobrá zpráva pro všechny mé fandynosič z vlastní dílny na 1150 GS/A pro vykouslý kufrmyslím že to bude pasovat i na 1100 GS
když se motorka osadí kuframa 45L(u výfucku je menší)bude vzadu šířka pod 90 cm,což je stejně široké,nebo malinko užší jak řidítka
bystricke přiložený následující obrázek:
podle zkoušek které jsem prováděl,není nutné posouvat zadní blinkrya přitom má spolujezdec dostatek místa pro nohybez problémů se dostanete klíčem do zámku od sedla(u GS)
bystricke přiložený následující obrázek:
Jinak když už se to tady tak hezky řešilo, musím napsat, jak to nakonec u mně dopadlo - objednal jsem u Bystři nevykrojené kufry 45L na bok a 36L topcase i s nosičema. Klasický hliník, bez barevného provedení.
Tak díky všem, co mi sem dávali fotky a radili, až to bude, dám sem fotku zase já.