werk napsal:
Loprais stojí, opravuje prý problém s turbem
To mi neříkej, šoumen co mu připravoval turbo ho právě připravuje mě
Hlavně ať dojedou, držim palce
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Jedna věc mi není jasná. Jak to, že Josef Kalina jede s Alešem Lopraisem? Né že bych Lopraisovi nepřál špičkového navigátora, ale přece nemůže v průběhu soutěže jen tak přeskočit z jednoho týmu do druhýho? Nebo se pořadatelé obávali o ztrátu atraktivnosti kategorie kamionů při nadvládě Kamazů a udělili mu výjimku?
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
werk napsal:
Special turbo...??
no jo. představ si to a dokonce dvě, na každý řadě válců jedno
Tam slídíš nebo co? Jsem ňákej rozhozenej
kde v Argentině?
Ne, myslím ve speciál turbu...
ne, můžeš být v klidu, nikde neslídím
Jsi mě krapejtko rozhodil. Ptž minulej týden jsem tam vezl právě dvě závodní turba Tak jsem myslel že je to náhoda jako prase
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
werk napsal:
Special turbo...??
no jo. představ si to a dokonce dvě, na každý řadě válců jedno
Tam slídíš nebo co? Jsem ňákej rozhozenej
kde v Argentině?
Ne, myslím ve speciál turbu...
ne, můžeš být v klidu, nikde neslídím
Jsi mě krapejtko rozhodil. Ptž minulej týden jsem tam vezl právě dvě závodní turba Tak jsem myslel že je to náhoda jako prase
už mi to docvaklo, Special turbo, zřejmě nějaká spešl firmička na turba, nepochopil jsem zetora
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
FunTomas napsal:
Jedna věc mi není jasná. Jak to, že Josef Kalina jede s Alešem Lopraisem? Né že bych Lopraisovi nepřál špičkového navigátora, ale přece nemůže v průběhu soutěže jen tak přeskočit z jednoho týmu do druhýho? Nebo se pořadatelé obávali o ztrátu atraktivnosti kategorie kamionů při nadvládě Kamazů a udělili mu výjimku?
FunTomas napsal:
co vím já jede od začátku s Lopraisem
taky se mi zdá že je tomu tak a že spolu jedou od začátku. proč by tomu tak nebylo??
Over than 250k km on BMW GS bikes
Tak to jsem to zvoral. Před startem uváděli jinýho spolujezdce a na www.loprais.cz jsem se dozvěděl, že Kalina byl jako náhradník a že ho povolali na poslední chvíli. Za původní mystifikaci se všem omlouvám
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
werk napsal:
Tak Loprais odpadl....
Remusi neměl bys jezdit s tím svým turbem do Jižní Ameriky a raději ani k Vám na písníky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /