Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 7 z 10:   1  ...  4    5    6    7    8    9    10  

www.skutecnydarek.cz
Efendi
Přidané 15.12.2010 15:05

Registrace: 22.04.10
Radosek napsal:
Efendi napsal:
...že si nejchudší a nejslabší pořídí nejvíce potomků je dáno přorozeným výběrem ... čím více, tím větší šance, že někdo přežije......

Ale teď jsi si odpověděl sám ... podle toho co jsi napsal je tedy přirozené, když všichni nepřežijí ... tak na co tedy humanitární pomoc???

Omlouvám se, nemůžu tady dál plkat o problémech chudáků bez vody a bez perspektivy v rozvojovém světě. Narozdíl od nich musím makat a tu práci za mě nikdo neudělá... Ledaže bys na mě uspořádal sbírku a můžeme tu kecat třeba až do večera...thumbs up

Odpověděl jsem na tvou otázku, ty mně ne. V poho, měj se.
Upravil Efendi dne 15.12.2010 15:07

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:09

Hrabe_X napsal:
Efendi napsal:
Jsi demagog. (ty tu vodu máš, oni ne. oni se nemohou sebrat a odejít) A pokud chceš znát příčiny, tak dokud se do toho nenavezla v historii Evropa a naše bílá inteligence, tak jim tam bylo poměrně fajn.

Tak tedy zorganizujte humanitární odchod bílejch, seberte čmoudům hadry, auta, zbraně, hrnce, zrcátka, korálky a nechte je zase nahatý čmárat klackem do písku.

Jako Republika můžem přispět statisícem nových divochů, které si tu roky civilizujem...

"clap"

Kasak
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:11

Registrace: 28.08.08
Tak jsem to pročetl od začátku do konce,je to docela výživný.Každopádně souhlasím s Hrabětem.Afrika je černá díra na peníze,Když se humanitární sbírka nedostane na správná místa tady v čechách,tak jen naiva si může dělat iluze o tom,že v Africe to bude lepší.Jentak mimochodem v Somálsku je na kalachy dotace a kus tam stojí 30 dolarů.O dětských armádách ani nemluvě.Pořád ještě máme výhodu,že na 100 ozbrojenejch černochů stačí průměrně vycvyčenej svobodník.
Když je hlad,je i husa dobrá.

Vjetrnik
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:22

Registrace: 09.10.07
to Efendi: kolikrát jsi byl v Africe, že tady o ní tolik kážeš?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:24

Vjetrnik napsal:
to Efendi: kolikrát jsi byl v Africe, že tady o ní tolik kážeš?
JAR, Namibie, Keňa, Maroko, Egypt. Ovšem nejde o to kolikrát jsi tam byl. Kolikrát jsi byl v Chanově?

Vjetrnik
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:26

V Chanově naposledy před měsícem a půl....a v Keni nebo JAR mají problém se studněma?

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:33

Vjetrnik napsal:
V Chanově naposledy před měsícem a půl....a v Keni nebo JAR mají problém se studněma?

Cos hledal v Chanově za štěstí?
Malinko to bagatelizuješ. Celá diskuse začala o konkrétní jasně cílené pomoci. Keňa i JAR má svoje problémy... i s vodou. dále např. gramotnost. A byl jsem tam jako obyčejný turista. Jen se o toto téma trošku víc zajímám.

Hrabe_X
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:38

Registrace: 31.10.07
Vjetrnik napsal:

Jasně, ty lakomý, bílý ku*vy jim je nechtěj vykopat.

Nemáme studnu, pošlete nám peníze.....to nemůže vzít nikdo vážně!
Tady u nás na Lipnici je studna vyhloubená ve středověku do žuly, hluboká 50 metrů...a taky to šlo, když se chtělo (nebo muselo).
Upravil Hrabe_X dne 15.12.2010 15:40
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Vjetrnik
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:43

Štěstí v Chanově? To asi těžko...tam člověk najde ledacos, ale tohle ne...Grin

Ale jinak dobré místo na projížďky autem media.defenseindustrydaily.com/images/LAND_HMMWV_Iraqi_in_Hit_lg.jpg

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 15:51

Vjetrnik napsal:
Štěstí v Chanově? To asi těžko...tam člověk najde ledacos, ale tohle ne...Grin

Ale jinak dobré místo na projížďky autem media.defenseindustrydaily.com/images/LAND_HMMWV_Iraqi_in_Hit_lg.jpg

Hm. Jen mě zajímalo proč jsi tam byl. Neznám nikoho kdo by tam dobrovolně jezdil.
Upravil Efendi dne 15.12.2010 15:52

Kubrt
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 16:26

Registrace: 24.09.07
Kasak napsal:
O dětských armádách ani nemluvě.Pořád ještě máme výhodu,že na 100 ozbrojenejch černochů stačí průměrně vycvyčenej svobodník.

s samopalem vz.58 a plným palebným průměrem? To jest 4x 30 nábojů ráže 7,62 blushing
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Kasak
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 16:30

Registrace: 28.08.08
Kubrt napsal:
Kasak napsal:
O dětských armádách ani nemluvě.Pořád ještě máme výhodu,že na 100 ozbrojenejch černochů stačí průměrně vycvyčenej svobodník.

s samopalem vz.58 a plným palebným průměrem? To jest 4x 30 nábojů ráže 7,62 blushing
Moc se nečervenej,víš jak to je.Oni totiž neznaj polohu jednotlivá a na dávky má po 3 zmáčknutích prázdno,nehledě na to,že střílej do vzduchu.
Když je hlad,je i husa dobrá.

misak
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 18:07

Registrace: 21.06.09
Dobře řečeno Emilio mají si udělat uzel na vocasu když se o následky neumí postarat. Ale aspoň neřvou že jsou diskriminovaní jako ti blbý cigoši.
Prostě a jednoduše komu se nechce makat tak ať si hnije v chudobě. Zní to asi drsně,ale je to tak. Chudáci jsou u mě ti,kteří poctivou prací něco vybudovali a pak o vše přišli následkem přírodní katastrofy a ne ten kdo ani nic dělat nechce a čeká co dostane od druhejch. Bohužel tohle náš sociální systém naučil naše snědší spoluobčany a to snad stačí.
Nehledě na to,že spousta charit funguje tak že se na tom namastí někdo kdo to nepotřebuje a komu je pomoc určena k tomu se ta pomoc ani nedostane
Jedu? Tedy žiju!

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 18:14

Posloucháte se vůbec? Stále porovnáváte neporovnatelné. Oni nemůžou sednout do auta a odjet. Mi neříkejte, že to tady nikdo nechápe? Přece Vám nikdo nebere Vaše zásluhy ale napsat: Všichni pokud to nejsou kojenci mají stejnou šanci jako já!, nebo Když já si můžu jezdit pro motorku 800km od bydliště,tak ty chudinky si mužou dojet třeba sem pro chleba..... hraničí s omezenou dávkou inteligence.
Já se vždycky divil průzkumům že jsme rasistická společnot. V duchu jsem si říkal že je to dané cikánama, ale tohle tady mě dost odrovnalo.

Jo... Emilio... trefil jsi se.... v breznu jedu do Ugandy. Nejvetsi stádo volne zijicich goril na svete.
Upravil Efendi dne 15.12.2010 18:19

Pavel GS vyletnik
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 18:19

Registrace: 19.11.07
Tahle diskuze je fakt o hov.. Každý máme svůj názor. Já to vidím jako Hrabě.
Když pomáhat tak cíleně, osobně a svým. Nějaké imaginární adopce,školy, studny atp ... mi nějak nesvědčí.
Slyšel jsem velice zajímavé povídání o Lékařích v nouzi nebo tak nějak. Léčí zadarmo v Africe. Potíž je v tom, jak tu už někdo psal, že tam u místních není snaha si pomoct sami. Je jednodušší, lepší natahovat ruce a křičet. Jste bohatí tak nám pomozte. My teda z toho nějak budeme muset vyžít....
Zářný příklad - bílí farmáři prosperovali ale pak někoho napadlo je vyhnat,farmy rozdat místním a je to tam kde je. V pr.... Je zajímavé že bílým to šlo vypěstovat , sklidit , uživit se a vydělat.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku.
www.diodky.cz

www.diodky.cz
Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 18:21

Pavel GS vyletnik napsal:
Tahle diskuze je fakt o hov.. Každý máme svůj názor. Já to vidím jako Hrabě.
Když pomáhat tak cíleně, osobně a svým. Nějaké imaginární adopce,školy, studny atp ... mi nějak nesvědčí.
Slyšel jsem velice zajímavé povídání o Lékařích v nouzi nebo tak nějak. Léčí zadarmo v Africe. Potíž je v tom, jak tu už někdo psal, že tam u místních není snaha si pomoct sami. Je jednodušší, lepší natahovat ruce a křičet. Jste bohatí tak nám pomozte. My teda z toho nějak budeme muset vyžít....
Zářný příklad - bílí farmáři prosperovali ale pak někoho napadlo je vyhnat,farmy rozdat místním a je to tam kde je. V pr.... Je zajímavé že bílým to šlo vypěstovat , sklidit , uživit se a vydělat.
P.

Děkuji ti. Tomuhle říkám rozumná argumentace.

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 18:35

Emilio napsal:
Jinak nevím jak vy,ale já bych docela rád chtěl vidět jakou by měl Rémus asi radost,kdyby pod stromečkem našel jen dárky tohoto tipu......

Nebyl by marnej i poznávací zajezd na dva měsíce do ugandy,kde by mohl pomáhat....

Trřba by našel nový kámoše.....

Za prvé jsem nikde nenapsal, že jsi rasista a pokud jsi vztahovačný tak je to tvůj problém, ne můj. Za druhé: myslíš, že výše uvedený přispěvek nezaváni rasismem?

P.S. foto je vidět výše....

Nemám ridičák na bus a ani je sem tahat nechci, ale dík za nabídku.
Upravil Efendi dne 15.12.2010 18:40

Dan CB
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 20:27

Registrace: 11.02.09
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/132045-v-keni-zuri-etnicke-cistky.html

vlada-adv
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 20:46

Registrace: 12.02.08
efendi> s tím Chánovem brzdi a to fofrem, mám to kousek a jezdím tudy celkem pravidelně, to je přesně příklad humanitární pomoci na ho..vno. Pamatuju to jako nové sídliště stejné jako všechny ostatní v Mostě. To co zněj zbylo z něj udělali jeho obyvatelé, kteří tam dostali byty zadarmo. Stálo to miliony a teď zase natahují ruku aby to někdo opravil. Právě se tam staví za 17mega něco jako kulturní centrum, kdo myslíš že to platí. Nepoužívej demagogii jako argument.
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R

lako
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 20:51

Registrace: 23.02.10
mm. já když bych se rozhodoval kam pošlu peníze na dobrou věc tak to pošlu nějaké české nadaci která to použije u nás.. hmm!
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

Strana 7 z 10:   1  ...  4    5    6    7    8    9    10  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 87
Členové on-line: 1
Sniper

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.39 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI