Upravil zmijon dne 17.06.2011 19:50
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
ChipGS napsal:
mimochodem... nejaky jeden jediny par, ktery by se chtel pridat? startuje se pristi sobotu rano... tedy 18.6. Ale ne jen jezdeni... proste cestovani a vice mene v prirode, trasy stejne jako jezdi vsichni ostatni, teth, vermosh, lurska jezera(to jsem zvedav), kolem mak hranic do librazd... a hlavne nic neresit neresit cas, nespechat a kde je pekne zastavit, ne jen na benzinkach a fastfoodech nebo kdyz je hlad... Jedeme asi do konce prvniho tydne v cervenci...s tim, ze zaver by mel byt asi na lefkade a na ceste zpet jeste neco videt... kdo viii?? rozdelit se neni problem trasa plus minus nachystana, ale kdyz nas neco svede z cesty... tak zase ... neresit ... plany jsou od toho aby existovaly predstavy a sny chiptdm(zavinac)seznam.cz
Chci se jen zeptat jestli jsi uz nekdy jel Teth?Vermosch ve 2 pro dobreho offroudaka mozna,ale ten Thet to bude trapeni!V jednom relativne v pohode,ale cely ve stupackach.Neumim si predstavit,ze bych sedel.A jestli chcete z Tethu pokracovat na Skhoder,tak pocitej s tim,ze tam misty chodi motorka na dorazy i v jednom!
tady na tom prejezdu se mi potvrdilo ze investice do pruzin hyper se vyplatila ve dvouch plne nalozenej a super jizda kaazdymu doporucuju jediny minus byla bourka je to neprijemnej pocit kdyz kolem slehaji blesky a neni se kde schovat
jo i vsechno ostatni jen pro zajimavost nalozena motorka i s nama cca 450Kg a ani jednou nepadla(kecam jednou jo kdyz sem se sel u hanihati vychcat tak pri nasedani najednou byla tak tezka ze jsem si musel nachvili lehnout i s gs abych si odpocnul samo ze jsem to svedl na svoju ze se moc naklani )
Upravil zmijon dne 14.06.2011 16:51
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
muzikanti na thetu YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Všechny cesty byly sjízdný ve dvou i před třemi lety tak nechápu co tady řešíte.Jestli tyhle silnice někdo nedá skoro sám tak má GS na ****,ale tady bylo zvykem vždycky jen hodně kecat a málo jezdit.Jsem se zas po dlouhé době fakt pobavil.
Jinak Zmijáku-pěkný,pěkný fotky.Kolik vás jelo?
Fanos Rusicka napsal:
Všechny cesty byly sjízdný ve dvou i před třemi lety tak nechápu co tady řešíte.Jestli tyhle silnice někdo nedá skoro sám tak má GS na ****,ale tady bylo zvykem vždycky jen hodně kecat a málo jezdit.Jsem se zas po dlouhé době fakt pobavil.
Jinak Zmijáku-pěkný,pěkný fotky.Kolik vás jelo?
ja +moja+gs a kamos+ jeho+afrika(jemu 56let vse zvladal jak kdyby mu bylo min jak me i jeho zena byla v klidu )
Ahojte, kdyby jste někdo plánoval Theth, tak možnost ubytování je na adrese: Prek Harusha, Qender Theth. Tel (355)0692770294
Ubytování v pokojích po 5, postel je za 20 eček s večeří a snídaní, stan stojí 3 ečka se záchodem. Majitelů syn a dcera hovoří skvěle Anglicky. Velice příjemný lidičky, odjížděl jsem od nich velice nerad.
GPS: 42°23'47.3"N, 19°46'25.6"E
Upravil aldisek dne 16.06.2011 11:26
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Aldisek napsal:
Ahojte, kdyby jste někdo plánoval Theth, tak možnost ubytování je na adrese: Prek Harusha, Qender Theth. Tel (355)0692770294
Ubytování v pokojích po 5, postel je za 20 eček s večeří a snídaní, stan stojí 3 ečka se záchodem. Majitelů syn a dcera hovoří skvěle Anglicky. Velice příjemný lidičky, odjížděl jsem od nich velice nerad.
GPS: 42°23'47.3"N, 19°46'25.6"E
Spali jsme tam před 14 dny. Stan se záchodem a sprchou stál ale jen 2E, pokoj bez večeře a snídaně 7E, 20E s večeří a snídaní sedí, to nám taky klučina nabízel.
Viz ZDE
Upravil stepan dne 16.06.2011 12:38
Aldisek: Neni to tak davno, a bylo to 50leku bez smlouvani a v Tethu platit 20EUR za osobu, za osobu??? hups to musela byt pekelna vecere.nebo jste je tam pekne rozmlsali... kam machr slapne socka nic neporidi... diky za doporuceni
zmijon: proste jsi muj clovek:-D
Fanos: zvasty pekny, ze? ale provozoval jsem tyhle kecy taky... aby tam prave takovy vystrasenci co umi ho*no jezdit a jen rozhazuji penize a kecy radeji nejeli :-D :-D to se mi to machruje kdyz mam uz 5 skopku v sobe
Vecna pro vsechny: Mate nekdo zkusenosti s leishmanii (nicivka) prenasenou komarem nebo mochnickou v albanii? Jednou jsme takhle spali bez stanu na nejake kravske louce a moje byvala byla rano dozrana, komari po ni jdou jako chlapi a mela na sobe osklivy fleky asi 14 dni... docela bych se rad tomu vyhnul, repelent je asi to nejednodussi, ale taky je to jed. Jinak existuje i v albanii druh leishmanie, ktera napada vnitrni organy a leceni se provadi medikamenty na rakovinu...
mozna jsem malinko paranoidni, ale bohuzel jsem mel horecku dengue a malarii doufam ne, na filipinach... tak proto ty obavy..
Tuto informaci poskytl pruvodce Jota a jeste mi ji nepresne potvrdila jedna vystudovana albanka... takze??
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Dan CB: Ok... no, pokud mi nevyjde nataceni, tak vyrazime asi taky v sobotu jinak az pondeli... nemoknete po ceste tam a pak se neupecte
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Hele Pardale pekny, co nejaky kratky srovnani KTM 990R a 12ADV? jak se ti na ni jezdi,co pohodli ve srovnani s bmw,jak moc na tom fouka a tak celkove je o hodne lepsi nez bmw? Ovladatelnost,dalnice,mesto,teren je jasnej... Co spotreba jak jsi na tom v prumeru? Diky
Aktualne 1250 GSA HP
Rychle srovnání .... Pro mě by byla ideální motorka s vlastnostmi motoru boxera ( ale nemusi to byt široky boxer) a s vlastnostmi chovaní podvozku KTM. Nemyslim, že KTM je lepší než BMW a zrovna tak BMW není lepší než KTM. Cestu tam bych jel na BMW, tam pojezdil na KTM a zpet zase na BMW :-). Mam ted KTM protoze se chci vic bavit a blbnout v terenu.
Jinak diky velkemu plexy na me taky nefouka, mala nadrz a vetsi spotreba na dalnici me KTM nutí porad cerpat benzin ( spotreba na dalnici okolo 8l pri rychlosti do 130-150) jinak se da okolo 6 jezdit taky.
Tam kde jsem na BMW v Albanii dojel k hospode spocenej a utahanej jak kun, jsem na KTM byl za chvilku a celou cestu si to uzival....
Bohuzel dobre si vybrat asi nelze, vzdy se musis k necemu priklonit a na druhou stranu udelat kompromis a neco ozelet.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
adventure73-pardal napsal:
Pro mě by byla ideální motorka s vlastnostmi motoru boxera ( ale nemusi to byt široky boxer) a s vlastnostmi chovaní podvozku KTM. Nemyslim, že KTM je lepší než BMW a zrovna tak BMW není lepší než KTM. Cestu tam bych jel na BMW, tam pojezdil na KTM a zpet zase na BMW :-). ..
Bohuzel dobre si vybrat asi nelze, vzdy se musis k necemu priklonit a na druhou stranu udelat kompromis a neco ozelet.
Diky, tak jsem si to myslel naprosto stejne. Vidim jak se lidi na BMW snazi vic priblizit vic do terenu (tlumice,predni 21 kolo atd) a KTM zas do cestovna(Sedlo,stitek,casto vetsi nadrz,upúravy pro lepsi zatah odspoda)
Chtelo by to neco mezi uz z vyroby,ty upravy jsou hrozne drahy
Aktualne 1250 GSA HP