Stepane a ostatnim -- vsechno nejlepsi!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak díky. Ohledně datumu narození jsem samozřejmě mystifikoval. Jsem podstatně mladší, což je z fotek zřejmé. Ale ženské chtějí zkušenější chlapy.
Emile, předhodil jsem tvůj návrh doma, a na začátku srpna bude další pokračovatel-ka našeho významného rodu. Rychleji to už nešlo.
Vezmu to z jedné mateřské na druhou.
Waltr napsal:
Tak díky. Ohledně datumu narození jsem samozřejmě mystifikoval. Jsem podstatně mladší, což je z fotek zřejmé. Ale ženské chtějí zkušenější chlapy.
Waltre vsechno nejlepsi, treba z tebou jednou vekem a zkusenostmi bude taky (alespon) trochu prazak
17 cm
Děkuji.
Hicksi> třeba to jednou přijde, podívej na Bartošovou, taky je z ní celkem slušná pražanda. A jaká to byla místní dědiňora. (vesničanka)
Ale přání by se neměla říkat nahlas.
Scofield>No ,ale u vás to jde určitě ještě rychleji, ne?
Becko preju vse nejlepsi k narozeninam!At se dari a mala at roste a dela ti jen radost!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Od Kubrtka taky všechno nejlepší Jestřábovi
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Falconsi tys mi vzdycky pripadal starsi.. kazdopadne vse nejlepsi!
17 cm
Taky jsem trochu překvapenej, že z těch "roků k dobru", ale alespoň nebude mít oslava takový následky . Přeju všechno nejnejnej, "Sokolíku"!
(A Kubrtovi přeju lepší překladač )
Maiali nel Fango!
Kamile ty kluku ušatá , že jsi neřekl že máš narozky mohlo se to oslavit v rodinném kruhu!! Jinak všechno nej vejre. V Machově to zapijem
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Díky za přání moje drahá GS famílie
mladej a krásnej s GéeSem v garáži, co víc si přát
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.