Tahle hospůdka si zahrála v jednom českém filmu. Uhádnete ve kterém a kde to je?
Prozradím,že tam pracovala Miluna.
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jaké to tam teď je v těch hošticích?Taky se tam chystám něco vypít a hlavě taky sníst.....[/quote]
Řekl bych,že se toho moc nezměnilo podle slovníku místních obyvatel(ek) v hospodě. Je to prostě malá vesnička jako mnoho v okolí. Kdyby nebylo toho filmu,tak o ní nikdo ani neví.
Ted to není otázka, ale dotaz. Je to u Miškolce v Maďarsku směrem na Debrecen. Je to u silnice č. 35 u města Nagycsécs. Jeli jsme okolo a tak jsme se tam stavili. Nevíte náhodou někdo? Asi to má něco společného s templářema.
Cycli přiložený následující obrázek:
[45.07Kb]
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jedná se o památník bitvy u Muhi, nebo také bitvy u řeky Sajó. 11.4.1241 zde mongolská armáda panovníka Batu Khana při svém tažení Evropou zmasakrovala 30 ti tisícové královské vojsko krále Bély IV.
Livingspace)
Sakra ty jseš chytrej. kde jsi na to přišel? Rád bych něco i víc, jestli máš nějaký odkaz třeba..
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
hahaha o chytrosti to asi nebude, ale když jsem tam byl poprvé tak jsem taky netušil co to je...doma našel,vyhledal, uložil k fotkám...to je vše
Livingspace)
Ten zvon bych si tipnul sv. Bartoloměj v Plzni, ale jenom mě to tak napadlo
jinak bych tedy také měl jedno místo do ankety:
falcons přiložený následující obrázek:
[141.55Kb]
Upravil falcons dne 16.08.2008 12:01
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.