Tak se chystám projet taky nějakou šotolinku. Je tu plno super info. Tak jdu plánovat trasu.
To Griffon chtel jsem kouknout na video a je to bloklé kvůli. To mě hodně mrzí
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Tak se chystám projet taky nějakou šotolinku. Je tu plno super info. Tak jdu plánovat trasu.
To Griffon chtel jsem kouknout na video a je to bloklé kvůli. To mě hodně mrzí
Kdybys hledal nekoho do party na tyhle alpske sotoliny, tak dej vedet Ja bych hrozne rad jel, ale zatim jsem nepremyslel ani nad datem a jsem na to sam, takze bych se rad pridal k nekomu. Mimochodem pekna barva
Chystám se vyrazit kolem 12 července. Chtěl bych projet něco co nebude moc Hard a navíc bych chtěl kouknout jeden den na Etapu TdF.
Jedu sám, ale myslím že šotoliny by se jely lépe ve dvou.
Splněný sen moje 1100GS
Jako ze by jeli dve kalaharky To by bylo supr. Kazdopadne ja byslim u Mnichova, takze bych se pridal nekde cestou. Napisu ti detaily o mem kalendari do PM.
Ja se trochu obavam jit sam, protoze nikdy nevis co se muze stat, treba jen nejaka blbost, jako ze ti padne motorka a ty budes tak vycerpany ze ji za boha nezvednes, hahah
TdF bude asi hezke videt, ja mam rad i kola
Tak to by byla haluz dvě nejkrásnější moto. Pokud by Ti to časově vycházelo, tak bychom se mohli potkat někde po cestě. Ono já mám stejně specifický styl jízdy, jezdím na kochačku¨a to na přesun né každému vyhovuje. Ale šotoliny bychom mohli společně.
Splněný sen moje 1100GS
Taky se chystáme na šotolinu do Alp. Těch míst je ale hodně a nejen v Alpách, dá se někde najít ucelený seznam včetně souřadnic "nástupních", popř. průjezdních a koncových bodů, délky, obtížnosti a stručného popisu (možnost spaní ve volné přírodě apod.)?
griffon: kua na youtube to mázli nebo kterýho šlaka.....prosím tě hoď ten sestřih videí ještě někde, abych se mohl kuknout díky
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Ivan napsal:
Taky se chystáme na šotolinu do Alp. Těch míst je ale hodně a nejen v Alpách, dá se někde najít ucelený seznam včetně souřadnic "nástupních", popř. průjezdních a koncových bodů, délky, obtížnosti a stručného popisu (možnost spaní ve volné přírodě apod.)?
Jelikož tam jedem taky, už jsem kolem něco zjišťoval.
Odkaz 1: www.alpenrouten.de tady si to projdi je tam toho spousta...
Odkaz 2: http://www.youtube.com/user/Lubenkol jeden stromkař co tam něco málo projel a natočil... jen tak pro inspiraci
Ivan napsal:
Tak video už z nějakého důvodu ase funguje, což jsem rád!
Jinak v příloze máte naši prošlou trasu, jak jsem slíbil.
Teď jsme se po třech týdnech akorát vrátili z Ruska z Astrakhaně. Máme opět spoustu zajímavých videí, tak snad se k tomu prokoušu a bude epizoda druhá...v nejblizších třech měsícíh...doufám
griffon přiložený následující soubor: 2013/03/dyka_tour_2012.gpxLítat dál....a výš....a dál!!!
Ivan napsal:
bendik: do IGO dostaneš trasu přes Google Maps, jestli chceš pošlu ti večer návod, mám to doma napsaný a z hlavy se nepamatuju postup na 100% ale mám to vyzkoušený a je to funkční.