Fífo....kdyby jsi chtěl s něčím ve čtvrtek odpoledne,nebo celý den v pátek pomoct tak dej vědět....v pátek mám dovolenou a rád s něčím klidně pomůžu pokud je třeba....do Netolic to mam asi 15km....
Upravil zetor dne 02.05.2011 19:38
tak koukám že se nám to blíží to Zetor pomoct ani není s čím vše je zařízeno teda zázemí a projíždka na sobotu z obědem tak je to jen ve vůli boží aby zase nechcalo
projíždka bude následující v sobotu vyjedeme a dojedeme asi 75km na pěkné místo tam posvačíme a zpět si každý pojede jak uzná za vhodné
jinak jídla a pití by měl bít dostatek někdo se ptal na pivo tak gambáč plzeň a myslí že ještě něco
tak myslím že je to jenom v tom počasí ale to nám teda ve většině nevadí beru to z posledního šumavského setkání
Pokud mate nějaké návrhy na nějakou zábavu ohledně soutěží klidně dejte vědět zatím se nikdo neozval a mě samotnému výherní ceny vybouchly tak zatím není v plánu žádná a asi to nechám osudu a na místě by jsme udělaly třeba ten nejvzdálenější nejstarší a naopak nebo tak něco ????
když ho miluješ není co řešit
Kasli na souteze!Tesim se na spoustu lidi a chci na ne mit cas.Pit pivo na ex a hazet pneumatikou muzu na tech srazech na ktery nejezdim!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
.....tak na Šumavu se svezu rád, jeden stan a jeden člověk, možná, pokud by byla chuť, vemu míč a dáme nějaký malý ťukes, jestli se najde volný plácek, třeba 1100/50 vs 1200.
Upravil barokar dne 04.05.2011 08:22
to.. Vevis ono s těch soutěží moc nebude rozhodně né jako něčím házet nebo dělat dřepi ale takhle vyhlásit toho který jel nejdál který je nestarší atd , to večír u pivka pokud teda bude za tuto výhru co dát toť je otázka .
jinak k dnešnímu dni je přihlášeno zhruba 51člověků
doufám že nebude příští týden jako dnes u nás pade sních
když ho miluješ není co řešit