Bohumil napsal:
Ahoj kluci...pred chvilku tu byl mildaKM a přivezl mi tableta.
Předem bych vám chtěl všem moc poděkovat,byl to fakt zahul a ty stamprle na moje zdraví opravdu zafungovali.je to každý den o trošku lepší. Plán je na vánoce doma ale nevím,snad se to podaří.sakra to je strašné nezvyk už to tu datluju půl hodiny,ale co však mám čas.nic du to tu počítat 3 měsíce sem tu nebyl...bohumil, fn brno 15 patro.
Nazdar Brachu, super vcera sem si dal na tebe fest a spojil jsem to se zapijenim meho narozeneho synka takze, aby to bylo poradne dvojite si umis predstavit jak to dopadlo
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj Bohušu!Je radost číst zase tvoje příspěvky a ty foto jsou super seš tam jak v nějaké trpasličí nemocnicihlavně,že ti je jen a jen lépe!!!Pozdravuje tě moje Pavlínkaa Zdeluňadrž se kamaráde....
Bohumil napsal:
Ahoj kluci...pred chvilku tu byl mildaKM a přivezl mi tableta.
Předem bych vám chtěl všem moc poděkovat,byl to fakt zahul a ty stamprle na moje zdraví opravdu zafungovali.je to každý den o trošku lepší. Plán je na vánoce doma ale nevím,snad se to podaří.sakra to je strašné nezvyk už to tu datluju půl hodiny,ale co však mám čas.nic du to tu počítat 3 měsíce sem tu nebyl...bohumil, fn brno 15 patro.
Nazdar Brachu, super vcera sem si dal na tebe fest a spojil jsem to se zapijenim meho narozeneho synka takze, aby to bylo poradne dvojite si umis predstavit jak to dopadlo
No tlak muselo vypadat,tak gratulace k malymu motorkarovi.
Kupredu spatki ni krok...
Jo ta postel je skutečně krátká,dnes jsem se o tom přesvědčil,
chtěl jsem skočit do Tesca pro nějakou levnou karbinu, že bych odřezal ty
zbytečnosti co tam Bohušovi zavazí,ale říkal,že už to tam tu chvílu
vydrží aj se skrčenýma nohama
No nechtěl bych tam dělat zřízence a manévrovat tam s tebou na posteli když ji přesahuješ snad o půl metru Bohumile
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko