YanekR napsal:
Nemáte někdo fotky z údolí Javornice u Zvíkovce? Psali jste že jste tam byli a rád bych se koukl jak to tam vypadá a na průjezdy brodem atd...
já ti poradim,kašli na videa a dej si to na živo :-D s náma
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
sakra,tady to letí,že ani nestihnu jednotlivě reagovat,tak to vezmu jedním vrzem,prvně taky pro Hugitku vše nej,kort dyš je dospělá,ten nápad s OFF a ON se společným cílem není špatný,já osobně mám za vzor Milana a jeho pevnou vůli,ta mi ovšem k delším nohám nepomůže,takže to budu dál ukládat kdykoliv se mi to nakloní a po neděli v pr..... blinkr,prasklej kufr, kryt řetězu a svár v lešení,ale ještě jednou to s vámi zkusímkdyž se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
sakra,tady to letí,že ani nestihnu jednotlivě reagovat,tak to vezmu jedním vrzem,prvně taky pro Hugitku vše nej,kort dyš je dospělá,ten nápad s OFF a ON se společným cílem není špatný,já osobně mám za vzor Milana a jeho pevnou vůli,ta mi ovšem k delším nohám nepomůže,takže to budu dál ukládat kdykoliv se mi to nakloní a po neděli v pr..... blinkr,prasklej kufr, kryt řetězu a svár v lešení,ale ještě jednou to s vámi zkusím
tvůj nazor a přístup se mi líbí :-D blinkry máš u mě ,asi to rovnou vyměnim až budem pitvat modulátor u Toma :-D
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Hugitka všechno nejlepší bejt starší máš u mě hudlana takhle by mohla paní domácí nadávat že lezu za mladejma
jinak nápad marcela se mi velice zamlouvá jenom je taky otázkou jestli se do toho Tomovy nebo Petrovy bude chtít
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Tak teď koukám, že tu všichni ty stroje po těch vejletech nějak ladíte, jeden řeší jiný kolo a brzdy, druhej blatník pro tlumič, třetí popraskaný plasty a blikny, další zas ABS Teď mi to normálně přijde, že pořádnou motorku má jen Milan a já - takový to poctivý železo, který vyrobili snad už dinosauři Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Tak teď koukám, že tu všichni ty stroje po těch vejletech nějak ladíte, jeden řeší jiný kolo a brzdy, druhej blatník pro tlumič, třetí popraskaný plasty a blikny, další zas ABS Teď mi to normálně přijde, že pořádnou motorku má jen Milan a já - takový to poctivý železo, který vyrobili snad už dinosauři
A já!
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Macek01 napsal: hele s tim poctivim kusem železa opatrně, no zeptej se Milana
vím, ale to bylo určitě jen tak, aby jste si nemysleli, že má zázračnej stroj, jen tak na oko, aby jste mu nezáviděli tu spolehlicost, víš Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
YanekR napsal:
Nemáte někdo fotky z údolí Javornice u Zvíkovce? Psali jste že jste tam byli a rád bych se koukl jak to tam vypadá a na průjezdy brodem atd...
já ti poradim,kašli na videa a dej si to na živo :-D s náma
jakmile bude čas tak určitě... jsem z rakovníka ale většinu času jsem ve slabcích což je od berounky a zvíkovce kousek... k javornici chodíme pravidelně čundr ale na motorce jsme ta ještě nebyl tak budu rád pokud budu moci někdy s váma :-)
Upravil YanekR dne 12.05.2014 20:37
Kali napsal:
Hugitka všechno nejlepší bejt starší máš u mě hudlana takhle by mohla paní domácí nadávat že lezu za mladejma
jinak nápad marcela se mi velice zamlouvá jenom je taky otázkou jestli se do toho Tomovy nebo Petrovy bude chtít
Nevím jestli zrovna já bych byl dobrej instruktor, určitě by RomanHavlon taky hodně naučil a určitě víc než já a pokud chcete není problém to vymyslet a domluvit se, i když podle mě by se mělo začínat od píky a tzn. od toho "krocení na asfaltu" stání na místě, ovládání při otáčení a přesunování těžiště, zvedání padlé motorky jedním člověkem atd. - tohle myslím, že zrovna Michal s Hugitkou mají z "krotitelů" nacvičený a já sám bych se zrovna od nich měl hodně co učit, takže jak jsem psal navrhuji hromadnou on/off vyjíždku, kde by jsme se všichni slezli u táborového ohně a tam třeba udělali tuhle první teorii a pak další etapu (další véékend) bych teprve viděl nějaké trénování v terénu. Co vy na to? hm?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Pánové myslím, že se tady utváří parta ''kamarádů'' a je docela sranda když někam vyrazíme a je škoda začínat zase s nějakým dělením - takhle to dopadá ve všech MC, klubech a organizacích co jsem kdy žažil....
Takže za mě:
1.Michale vykašli se na klávesnici, dej do kupy motorku a pojeď s náma se svézt . kecy jsou na nic....polemizovat o tom co jezdíme nebo nejezdíme nikam nevede..mimochodem se skoro nepadalo a nejelo se nic co Tě nepotká třebas v Rumunsku nebo Albošce a to co se jelo bylo tak 30%.To jak se o tom bavíme o čem píšeme to víme, protože jsme tam byli - někdy přeháníme, někdy si děláme srandu, ale prostě jsme to zažili
2. Macku (trénink) dobrej nápad a to hlavně proto, že je to další příležitost se vidět a pokecat a užít si den...Mimochodem Já osobně si takovéhle rozcvičení dopřávám každé jaro
3.není důvod někoho nutit do OFF - proč?.Prostě ON roadáci vymyslete akci na On Road a mi jedeme s váma....nechci dělat rozdíli mezi ON a OFF to zavání zase selektováním MC a to končí špatně....Prostě podle gusta každého z nás...každý si vybere myslím, že 18 nám už bylo abysme se každej rozhodli....
PS: Možná jestli není trošku problém v tom, že mi(OFF) s Váma pojedeme kdykoliv rádi na jakoukoliv akci a užijeme si ji s Váma a Vy když prpstě do OFFU nechcete s náma prostě nemůžete...ale to není důvod se na sebe ''mračit''.
Kali napsal:
Nevím jestli zrovna já bych byl dobrej instruktor, určitě by RomanHavlon taky hodně naučil a určitě víc než já a pokud chcete není problém to vymyslet a domluvit se, i když podle mě by se mělo začínat od píky a tzn. od toho "krocení na asfaltu" stání na místě, ovládání při otáčení a přesunování těžiště, zvedání padlé motorky jedním člověkem atd. - tohle myslím, že zrovna Michal s Hugitkou mají z "krotitelů" nacvičený a já sám bych se zrovna od nich měl hodně co učit, takže jak jsem psal navrhuji hromadnou on/off vyjíždku, kde by jsme se všichni slezli u táborového ohně a tam třeba udělali tuhle první teorii a pak další etapu (další véékend) bych teprve viděl nějaké trénování v terénu. Co vy na to? hm?
Macku ,co takhle pozvat Milana z TT na grilovačku? Třeba by si i ten půl den s náma přetrpël :-D když ho nakrmíme vepřovou dietkou a Prazdrojem Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Macku ,co takhle pozvat Milana z TT na grilovačku? Třeba by si i ten půl den s náma přetrpël :-D když ho nakrmíme vepřovou dietkou a Prazdrojem
Aco tak si koupit jeden termín enduroškoly?
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
No kluci to napsali bezvadně a já sem tedy pro ve všech bodech a zkušenosti Michala a Hugitky z Krotitelů bych taky rád nasál bo sem se tam nedostal, ale tohle se mi líbí víc :-)
Ale kurňa, ani jeden krom Michala nenapsal co to grilování? to je nejpodstatnější bod celýho vlákna, sud 12tky a maso!!! Koukejte se nahlásit a nes.. mě
A hlavně první nebo druhý črvnový víkend? a bude to sobota a fertig, já zatim počítám s prvním, ale je mi to fuk.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Macek01 napsal:
No kluci to napsali bezvadně a já sem tedy pro ve všech bodech a zkušenosti Michala a Hugitky z Krotitelů bych taky rád nasál bo sem se tam nedostal, ale tohle se mi líbí víc :-)
Ale kurňa, ani jeden krom Michala nenapsal co to grilování? to je nejpodstatnější bod celýho vlákna, sud 12tky a maso!!! Koukejte se nahlásit a nes.. mě
A hlavně první nebo druhý črvnový víkend? a bude to sobota a fertig, já zatim počítám s prvním, ale je mi to fuk.
Prfní!!!!!!!se hlásím
Upravil TomR1 dne 12.05.2014 20:54
Tom