Ale na druhou starnu dělají spoustu věcí funkčnícha a snad i kvalitních....takový desierto 3 vím,že si jednou koupím a dlouho to trvat po koupi GS nebude....
já je nepomlouvám a to desierto 3 taky chci ale prvne motorku pak můžu vymejšlet ostatní. Viděl sem teda zatím jen na fotce Servisákovu R 1200 GS s Desiertem 3 a bomba a na červenej 1200 Adv. taky super
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
hele Zetore,nic proti,ale Ty řešíš to,že máš na motku omezenej rozpočet a chceš hned potom koupit D3? Víš kolik stojí?
Neber to jako nějakej útok,to ani v nejmenším.
Upravil Kubrt dne 25.02.2011 13:50
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jasný že vim....taky to neplánuju měsíc po koupi,ale je to plán na příští zimu....hlavně jezdit hoši....jezdit...!!! Fakt se mi D3 hodně líbí.....to jen k tomu TT blabla.....
Jarys : furt sem doma...ve středu jsem se musel píchat až do Tábora na kontrolu s tím,že se nechám uschopnit a vono prdlajs Zase výtěr av pondělí jdu znova na krev... To je to přecházení nemocí
Zetor : jo,já ho taky chtěl,hned jak vyšlo do prodeje.Ale nekradu a jsou potřebnější jiný věci...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt: ja sem taky marod už 14 dní a ještě tak do konce března minimálně budu asi mi z toho mrdne. Karpáli pos.aný
Ivan: neber mi všechny iluze o TT i když jak to tak poslouchám tak je to dneska už spíš jen o té značce
Upravil Jarys dne 25.02.2011 14:30
Jarys napsal:
Kubrt: ja sem taky marod už 14 dní a ještě tak do konce března minimálně budu asi mi z toho mrdne. Karpáli pos.aný
...s nima byla teď kámoška na operaci... Trpěla jak zvíře dva roky,než jí to konečně doktor odhalil a poslal ji do Vysokého na operaci...
jo je to super zážitek když pomalu uchcáváš bolestí když cokoliv děláš a v noci se vzbudíš bolestí páč to brní jako kráva
Jarys napsal:
jo je to super zážitek když pomalu uchcáváš bolestí když cokoliv děláš a v noci se vzbudíš bolestí páč to brní jako kráva
znám z vyprávění,kámoška věčně brečela bolestí...Upřímně lituju lidi s tímhle neřádem v rukách...
Něco podobnýho jsem zažil s plotýnkou...
naštěstí dneska už jsou schopný to zjistit na EMG vyšetření a po operaci je to ok
no nic mažu ke kadeřnici na letní sestřih
Upravil Jarys dne 25.02.2011 14:39
pokud nemáte FCBK,tak na fan. stránce Touratech se před 5-ti hodinama objevilo toto "Tak zase další kopírovač... : ( už mě to fakt unavuje..."....... Je to přímo od TT na zdi TT....
Upravil zetor dne 25.02.2011 16:25
zetor napsal:
pokud nemáte FCBK,tak na fan. stránce Touratech se před 5-ti hodinama objevilo toto "Tak zase další kopírovač... : ( už mě to fakt unavuje..."....... Je to přímo od TT na zdi TT....
coto? nerozumím...
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Taky jsem to vlákno o tom kopčení čet,ale jen tak zběžně.Některý články jsou hrozně dlouhý.Malé porovnání.Tak před deseti lety,když jsem chtěl koupit náhr.díly na zahr kamion,tak to byla raketa jak prase,protože nebyla žádná druhovýroba.Teď to koupíš za babku,třeba nedávno jsem kupoval kotouče a desky na Scanii,celá sada na nápravu za 5000,-.Rád bych se někdy dožil toho,že to přijde naTT a Wund.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Taky jsem to vlákno o tom kopčení čet,ale jen tak zběžně.Některý články jsou hrozně dlouhý.Malé porovnání.Tak před deseti lety,když jsem chtěl koupit náhr.díly na zahr kamion,tak to byla raketa jak prase,protože nebyla žádná druhovýroba.Teď to koupíš za babku,třeba nedávno jsem kupoval kotouče a desky na Scanii,celá sada na nápravu za 5000,-.Rád bych se někdy dožil toho,že to přijde naTT a Wund.
cituji "Jelikož motivací navzájem soupeřících hráčů na trhu je generování zisku a jejich celkový zisk je přímo úměrný vyšším výnosům a menším nákladům, snaží se tedy tyto subjekty snižovat náklady a volit takovou strategii, která povede k větší poptávce po jejich zboží. Ze vzájemné rivality pak většinou nejvíc těží zákazník, protože v prostředí hospodářské soutěže si žádný subjekt nemůže dovolit stanovit vysoké ceny, aniž by vzápětí jiný konkurent nepřevzal jeho podíl na trhu právě výhodnějšími cenami pro zákazníka."
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.