Pertlo tak sem si koupil jodový tablety.O radiaci tu nic nepíšou ale prej je to důležitý pro duševní aktivitu a budu mít po tom zdravou a hebkou pokožku
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Pertlo tak sem si koupil jodový tablety.O radiaci tu nic nepíšou ale prej je to důležitý pro duševní aktivitu a budu mít po tom zdravou a hebkou pokožku
Já s tím jdu v pondělí doktorovi ... tak mi snad něco hezkýho poví Jinak si je teda koupím taky, když mají tak blahodárný vliv na tělo i duši
TOLI napsal:
Já s tím jdu v pondělí doktorovi ... tak mi snad něco hezkýho poví Jinak si je teda koupím taky, když mají tak blahodárný vliv na tělo i duši
Pertlo neblbni...ještě krapet víc krásy a je z Tebe ženská...
TOLI napsal:
Já s tím jdu v pondělí doktorovi ...
Jako s čím?S radiací,duševní aktivitou nebo hebkou pokožkou?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Sakra odhalení
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
TOLI napsal:
To nekupuj.Ti dovezu zadara nejaky chlorovy tablety co mame do bazenu.To bude podobny.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
TOLI napsal:
To nekupuj.Ti dovezu zadara nejaky chlorovy tablety co mame do bazenu.To bude podobny.
Ať sežere kilo soli,ta je taky s jodem.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal:
Ať sežere kilo soli,ta je taky s jodem.
Ta sůl už mě taky napadla ale přeci jenom aby ráno snídal věrtel soli to mi přišlo už moc
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.