TOLI napsal:
Pokud vím tak ve dvě by tam měla být veviska,petr,zety a já.
No a já ... protože jsem udělal dobrej skutek a dojedu až do Machova .. Jsem si trošku popletl Bystrou a Bílé ... Já se za tu svou dobrotu dostanu do nebe ..
TOLI napsal:
Pokud vím tak ve dvě by tam měla být veviska,petr,zety a já.
No a já ... protože jsem udělal dobrej skutek a dojedu až do Machova .. Jsem si trošku popletl Bystrou a Bílé ... Já se za tu svou dobrotu dostanu do nebe ..
Dobrej skutek- to ti tak budu věřit
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Pertlo tak sem pátral po účinku jodovejch tablet no a ty sou učinný 8dní od výbuchu. Protože poločas rozpadu radiojodu 131 I je právě 8dní . Takže ty tabletky jsou už 26let k ničemu-no aspon to duševní zdraví a hebká pokožka
TOLI napsal:
Pertlo tak sem pátral po účinku jodovejch tablet no a ty sou učinný 8dní od výbuchu. Protože poločas rozpadu radiojodu 131 I je právě 8dní . Takže ty tabletky jsou už 26let k ničemu-no aspon to duševní zdraví a hebká pokožka
Tak duševní zdraví a hebká pokožka je jen přidaná hodnota
Jo je. Chci něco co bude mít ostřící motor,pokud možno co nejvíc nastavení na přepínačích,autobracketing,videa a za dobrou cenu Líbí se mi D3100 ale to nemá ostřící motor.
TOLI napsal:
Jo je. Chci něco co bude mít ostřící motor,pokud možno co nejvíc nastavení na přepínačích,autobracketing,videa a za dobrou cenu Líbí se mi D3100 ale to nemá ostřící motor.
Si myslim, jen hodnota Isa je na 3200 Takže je to někde na úrovni Canonu 450D Což jsem měl a nebylo to špatný ... ale časem mi to nestačilo
Pro orientaci pužívám tohle -to je dokonalý když umažeš v adrese konec tak sou tam všichni výrobci http://www.azfoto...on-digitalDvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ještě se mi líbí pentax k20D ,měli sme v práci k10 a to byla šílená mašina- komplet vodotěsný ,těžký jak kráva ale fotilo to výtečně.
servisak napsal:
těh 8 mpx mi bohatě postačuje, já jsem totiž skromnej jako Lenin
Ale jo jestli bereš Mpix jako hlavní parametr u fotáku tak se nedivím že ti vyhovuje. Bud na to časem příjdeš nebo ne to je jak u motorek Hergot ten pertla mě ale se.r.e jak mi vytknul co všechno mám na fotkách blbě tak mě to nějak chytlo