nebyla dneska zas nějaká dopravní akce? Jel sem pro tchýni do K.H. a cestou bylo asi 10 hlídek a všichni čučeli dalekohledem a samo i měřili rychlost
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Na TV HO.VNA budou dávat večír nějakej film - popis mě celkem zaujal
Akční thriller USA/N (2001). Kriminálník s bohatým trestním rejstříkem Emil a jeho ruský komplic přijíždějí do New Yorku zinkasovat svůj podíl na dávné loupeži. Když zjistí, že peníze už dávno zmizely v nenávratnu, stojí to jejich kumpána krk. Dokáže cynický detektiv dvojici nebezpečných psychopatů zastavit? (114 min)
Český zločinec Emil zabije v New Yorku kumpána, který ho připravil o podíl z loupeže. Emilův ruský parťák Oleg natočí vraždu ukradenou videokamerou a společně s televizním pořadem o masovém vrahovi Gellerovi tak přivede Emila k šílenému plánu. Unese úspěšného detektiva Fleminga, nahrávku jeho vraždy prodá televizi a za získané peníze najme právníka, který prokáže jeho nepříčetnost. Na psychiatrii sice pravda vyjde najevo, ale podle amerických zákonů nemůže být podruhé souzen za stejný zločin. A až prodá práva na svůj příběh, bude slavný, svobodný a bohatý. Jeho plán však nepočítá s drobnou a nečekanou komplikací. USA-Německo 2001, krimi thriller. Hrají: Robert De Niro, Edw ard Burns, Kelsey Grammer, Avery Brooks, Melina Kanakaredes, Karel Roden, Oleg Taktarov a další. Režie: John Herzfeld Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Emile, nebudeš mít (nejen Ty) volnou kamerku na 14-19.3.? Máme s Tolim nějakou misi (je mi úúúúplně jasný jak si to kdo přebere ) a chtěli bychom z toho udělat video.
Pertla napsal:
Emile, nebudeš mít (nejen Ty) volnou kamerku na 14-19.3.? Máme s Tolim nějakou misi (je mi úúúúplně jasný jak si to kdo přebere ) a chtěli bychom z toho udělat video.
Mise ala Filip Trojovský.Myslel jsi to tak?
Když je hlad,je i husa dobrá.