vlk napsal:
vevis, pust nejaku korunku a kupte mi prosim ňákou adekvatnou postel ...
dikes za foto maroda a parada ze si uz mozme takto robit srandicky
p. Bohumil, na Tvoje zdrave a zdarnu rekonvalescenciu:
Ted uz je to sranda,ale na druhou stranu je to zvlastni,ze namaj odpovidajici postel.Bohumil neni uplne bezna velikost,ale jen z tohoto fora znam takovych dost.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vlk napsal:
vevis, pust nejaku korunku a kupte mi prosim ňákou adekvatnou postel ...
dikes za foto maroda a parada ze si uz mozme takto robit srandicky
p. Bohumil, na Tvoje zdrave a zdarnu rekonvalescenciu:
Ted uz je to sranda,ale na druhou stranu je to zvlastni,ze namaj odpovidajici postel.Bohumil neni uplne bezna velikost,ale jen z tohoto fora znam takovych dost.
v ziadnom pripade som si nechcel robit NETAKTNU srandu, beriem to tak ze najhorsie je uz prec a nechcem ani nic zakriknut, este treba zamakat aby bol marod na poriadku a fit.
Nemocnicne vybavenie tu tiez neriesme, aj ked ta postel fakt Bohumilovi pohodu nedoda ....
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Koukej se rychle vyzdravit a pořádně nažrat. Z fotek vidím, že z chlapa je dvakrát přeloženej vítr
No, alespoň nebudeš muset řešit cholesterol a diety. Všechno špattný k něčemu dobrý. Dožereš se mastným bez obav
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
... osobně se ještě neznáme, ale moc rád tady čtu, že zase jednou vítězí člověk nad tím "moribundusem" ... obdivuji tvoji odhodlanost a vůli bojovat .. a přeju už jen to dobrý ... drž se ...
(ch)stepan
Ahoj Bohušu když to tak vidím tak by se měl dát požadavek na větší postel;-) jinak je fajn že její líp:-)
V sobotu jsem si pomordoval játra tak že jsem došel dom až včera prej tak snad ti to malinko pomohlo;-):-D
Bohumile Kamaráde to je počteníčko jůůůj to mám radost.Ty si Viking jak se patří!!!Omlouvám se,že jsem se ještě nestavil,ale na rovinu ti řeknu,že jsem měl strach za tebou jít.Já do těhle baraáků nelezu,protože když tam vlezu hned se mi něco stane a ležim tam taky.Ale snad tě tam ještě zastihnu a risknu to.Je krásný číst tyhle zprávy.
Bohumileta Radarka praskne ve švecha já abstinent budu muset s tebou dát aspoň jednu společnou štamprdlutak se drž a opatrně s těma sestřičkamaznáš se!!!
Bohumile tož vité zpátky, mám z tebe radost a radarku si píšu do notesa
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Ahoj Bohumile nikdy jsem Tě neviděl, ale mám sakra radost jak se to vyvíjí a hned je veselejší číst tohle fórum. Přeju hodně sil a asi na tu Radarku budu muset vyrazit
BMW R 1150 GS