Macek01 napsal:
No kluci to napsali bezvadně a já sem tedy pro ve všech bodech a zkušenosti Michala a Hugitky z Krotitelů bych taky rád nasál bo sem se tam nedostal, ale tohle se mi líbí víc :-)
Ale kurňa, ani jeden krom Michala nenapsal co to grilování? to je nejpodstatnější bod celýho vlákna, sud 12tky a maso!!! Koukejte se nahlásit a nes.. mě
A hlavně první nebo druhý črvnový víkend? a bude to sobota a fertig, já zatim počítám s prvním, ale je mi to fuk.
Jak nenapsal ?
Dám sud 12 ale nemám pípu!
Zas druhej!doprde.e a toje furt
třetí se pose.u
Upravil milkal dne 12.05.2014 21:02
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Ano znamenam si první víkend a první se hlásí Tom a druhý ty, nebo vám vezmu ventýlky
Upravil Macek01 dne 12.05.2014 20:59
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Maarty 82 napsal:
Macku ,co takhle pozvat Milana z TT na grilovačku? Třeba by si i ten půl den s náma přetrpël :-D když ho nakrmíme vepřovou dietkou a Prazdrojem
Aco tak si koupit jeden termín enduroškoly?
Pojedu,ale až proběhne rozjetý upgrade advika ;-) a projezdim sváma trochu benálu a utužíme vztahy nad buřtem a pivem u ohně Piju a kouřím za West UPS Bohemia
TomR1 napsal:
1.Michale vykašli se na klávesnici, dej do kupy motorku
Já mám motorku v cajku.
Tenhle víkend nám to nevyjde. V pátek je Igor, v sobotu jedeme s Nýřanskýma motorkářema (Jirka, Báca atd.) na výlet, v neděli v Nýřanech oslavujeme Hugitky narozky s rodinama. Příští víkend je v sobotu Travel Event a v neděli se chci věnovat Hugitce a projet s ní nějaké polňačky, lesní cesty atd. Chci, aby jela na svojí, takže to bude pomalejší a proto Vás do toho ani nechci tahat. Teprve s tím začíná a nechci jí to znechutit. Třeba už jen proto, aby s náma mohla jezdit i v budoucnu.
Co by se ale dalo domluvit, že bych s ní jel v klídku, vy byste si dali něco ostřejšího a sejdeme se všichni ve Stříbře (cca ve stanovený čas) na točené zmrzlině, pak se pojedeme podívat na mnou zmiňovaný tankodrom a poklidně domů už třeba po silnici.
Maarty 82 napsal:
Macku ,co takhle pozvat Milana z TT na grilovačku? Třeba by si i ten půl den s náma přetrpël :-D když ho nakrmíme vepřovou dietkou a Prazdrojem
Aco tak si koupit jeden termín enduroškoly?
Pojedu,ale až proběhne rozjetý upgrade advika ;-) a projezdim sváma trochu benálu a utužíme vztahy nad buřtem a pivem u ohně
Ano děkuji píšu si třetí Matin a první týden v červnu
TomR1 napsal:
Já mám motorku v cajku.
Tenhle víkend nám to nevyjde. V pátek je Igor, v sobotu jedeme s Nýřanskýma motorkářema (Jirka, Báca atd.) na výlet, v neděli v Nýřanech oslavujeme Hugitky narozky s rodinama. Příští víkend je v sobotu Travel Event a v neděli se chci věnovat Hugitce a projet s ní nějaké polňačky, lesní cesty atd. Chci, aby jela na svojí, takže to bude pomalejší a proto Vás do toho ani nechci tahat. Teprve s tím začíná a nechci jí to znechutit. Třeba už jen proto, aby s náma mohla jezdit i v budoucnu.
Co by se ale dalo domluvit, že bych s ní jel v klídku, vy byste si dali něco ostřejšího a sejdeme se všichni ve Stříbře (cca ve stanovený čas) na točené zmrzlině, pak se pojedeme podívat na mnou zmiňovaný tankodrom a poklidně domů už třeba po silnici.
Jen takový nápad...
Já souhlasim a píšu si první víken v červnu HUgitka a Michal, děkuji
TomR1 napsal:
Já mám motorku v cajku.
Jen takový nápad...
O Igorovy vím...jdete..?
To je rozumný začít v klídku a pomalu, ale zeptej se Milana a Kaliho ty cesty kolem Manětína jsou ideální na začátek, lepší fakt nenajdeš, je to spíš takovej asfalt sem tam díra nebo šotolina, ale fakt pohodička dá se tam jet stejně jako po okresce, ale žádnej provoz.Prostě ideální na začátek - střídá se to se šotolinkou...ideál.
To je rozumný začít v klídku a pomalu, ale zeptej se Milana a Kaliho ty cesty kolem Manětína jsou ideální na začátek, lepší fakt nenajdeš, je to spíš takovej asfalt sem tam díra nebo šotolina, ale fakt pohodička dá se tam jet stejně jako po okresce, ale žádnej provoz.Prostě ideální na začátek - střídá se to se šotolinkou...ideál.
Tom
Ano, jdeme a lidi tady z UPS mi také někteří potvrdili účast. Dělá to kolega a mám tam stůl s 15 místy.
Já mám pro ni pěknou trasu, kterou pak ukážu i Vám. Zná ji, jela ji několikrát jako batůžek a já jí zbožňuju........jak trasu, tak Hugitku, samozřejmě..........