me je tohle celkem jedno, na moto resim dulezitejsi veci nez "pitoma" boticka na bocak. trochu me to zklamalo, cekal sem, ze si tady pres zimu prectu zajimavy cestopisy s foto, kde kdo byl a kam se kdo podival, abych tu zimu nejak preklepal a eventulene se inspiroval (NE ZKOPIROVAL!!!) v napadech na vylety a misto toho se tady par vocasu hada vo ptakovine...
R 1100 GS
Tak co je sváma vy vokurkove.Od tý doby,co je Petr v Afgánu je to tady jak u chcíplýho koně.Mašiny už máte naložený?Chtěl jsem jet se Servisákem,ale do půlnoci se mi tam tuhnout nechce.Radši si pujdu něco udělat na kamáka.Tedle tejden mě nějak dochází brzdový desky.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jo objednal jsem si u Marseluse botičku,jen mě mrzí,že jsem nevěděl,že ji Kubrt taky kupoval.Mohli jsme to spáchat naráz.Musim piráta trochu podpořit.
Jsem tady močáku. Jo jo,motky už jsounaloženy ateď chtněj u servisáka... Kua se.re mě,že nemužu jet taky...Byl by to bejval mohl bejt čupr vejlet...Místo toho budu doma honit vaška a čekat na neděli... Se staf na kávu,když se budeš u kamáku nudit !
Kubrt přiložený následující obrázek:
[134.11Kb]
Upravil Kubrt dne 25.02.2011 21:57
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Jo objednal jsem si u Marseluse botičku,jen mě mrzí,že jsem nevěděl,že ji Kubrt taky kupoval.Mohli jsme to spáchat naráz.Musim piráta trochu podpořit.
Tosme mohli... já objednával ještě kámikoi botičku na DL1000...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dneska jsem na R10 u Brandýsa potkal auto a na vozíku vez 2 báwa.Jedno výroční 1150 a jedno žlutý 1150.Asi je vezl od Boba.
možný to je... Já doufám,že zejtra Milana nehaltnou švestky,protože ani od jedný motky nemá papíry a rád jezdí v kulichu
Vypadá dosti podezřele
Kasak napsal:
No tak je kdyžtak budete mít na policejním uložišti ve Velkém Beranově.Martina mi zasedla comp,tak jsem nemohl.
jasný,v pohodě...Jí pozdravuj... Já myslim že ho nečapnou...bude na ně moc velká zima
přesně tak... Já si nedávno ty celý blastry ještě krapet přizvednul a teď je to uplná lahoda !
Na Třpytce bude letos znova ta kapela,ptže to spojim opět s tím volejbalovým turnajem...plus, to bude daleko lepší,než to bylo...myslim co se týče zázemí...
Ne neteď nefouká nikam
Upravil Kubrt dne 25.02.2011 23:10