Kašáku...ptal jsem se Ančí,kdy že budou ty antilopí šnycle...??!! A že prý,až nějaký "Benjo" uloví...že asi budou muset do Zoo...moc jich po Praze neběhá...
zetor napsal:
Kašáku...ptal jsem se Ančí,kdy že budou ty antilopí šnycle...??!! A že prý,až nějaký "Benjo" uloví...že asi budou muset do Zoo...moc jich po Praze neběhá...
Já mu to řikal dávno,že pujdeme do ZOO na noční prohlídku.Mám známého,který v ZOO dělal na ůdržbě a ti těch exotů sežrali víc jak africký domorodci.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Dejte si taky test,chytráci,ať v tom nejsem sám.
Já jsem si ho dal.Vyšlo mě 128 na poprvý,ale nic tam psát nebudu,když vidím ty ****ní výmluvy každýho druhýho,ale nikdo ti popravdě nenapíše,po kolikátý to dělal,než se odvážil zkopírovat ten výsledek
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kasak napsal:
Dejte si taky test,chytráci,ať v tom nejsem sám.
Já jsem si ho dal.Vyšlo mě 128 na poprvý,ale nic tam psát nebudu,když vidím ty ****ní výmluvy každýho druhýho,ale nikdo ti popravdě nenapíše,po kolikátý to dělal,než se odvážil zkopírovat ten výsledek
No vždyť je to taky test tak pro šestou třídu pomocný školy.Tak to snad nemužou myslet vážně.Jinak by to tady byl saměj Ainstain nebo Lomonosov.
Když je hlad,je i husa dobrá.
taky jsem si to dal, je to celkem vtipný že na bmwgs fóru je velké množství lidí co splňují podmínky pro vstup do Mensy.
vyšlo mi 128 takže mi mensa unikla o dva IQ bodíky
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.