Kasak napsal:
Dejte si taky test,chytráci,ať v tom nejsem sám.
Já jsem si ho dal.Vyšlo mě 128 na poprvý,ale nic tam psát nebudu,když vidím ty ****ní výmluvy každýho druhýho,ale nikdo ti popravdě nenapíše,po kolikátý to dělal,než se odvážil zkopírovat ten výsledek
No vždyť je to taky test tak pro šestou třídu pomocný školy.Tak to snad nemužou myslet vážně.Jinak by to tady byl saměj Ainstain nebo Lomonosov.
To ne...celkem to odpovídá,ale je fakt,že tam jsou těžký tak max. 4 otázky.2 ke konci a 1-2 někde v průběhu po půlce.Je to tak schválně nastavený.Jenže,když to někdo dělá,kdo ví po kolikátý,tak se nediv těm výsledkům Ono se stačí podívat na ty časy.Když je test dělanej na půl hodiny a většina to má kolem 15ti minut a ještě s nadprůměrným výsledkem,tak si o tom myslím svoje Dělám takovýhle testy pravidelně kvůli práci a vím,že když se víc odchýlíš od dannýho času,tak ikdyž splníš,tak si tě psycholog pěkně podá při pohovoru Netvrdím,že když má někdo IQ 150,že to nezvládne s prstem v zadku za 10 min,ale když ti tohle udělá běžnej člověk,tak to normální není a buď má totálně v řiti(což taky o něčem svědčí ),nebo prostě lže a dělá to po několikátý.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
nemyslim si že ten test odpovídá realitě, IQ 128 nemam, jsem o něco větší de.bil těch testů jsem dělal taky dost tak vim ne
měl jsem 28 správných a trvalo mi to 17 minut,
Upravil falcons dne 23.02.2013 10:29
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
nemyslim si že ten test odpovídá realitě, IQ 128 nemam, jsem o něco větší de.bil těch testů jsem dělal taky dost tak vim ne
Já jich taky pár udělal a celkem to odpovídá.Vyšlo mě taky 128 a většinou to tak mám 125 +/- A ty se zase zbytečně nepodceňuj
falcons napsal:
Já jich taky pár udělal a celkem to odpovídá.Vyšlo mě taky 128 a většinou to tak mám 125 +/- A ty se zase zbytečně nepodceňuj
Nepodceňuju, všecko je to pravda většinou mi z psychotestů vycházelo 120 - 121 bodů. Jsem holt větší tupounek než ty no na druhou stranu ale zase můžu dělat kraviny a nikdo mi to nemůže mít za zlé
některé výsledky jsou tam opravdu no řekněme úsměvné průměr IQ v čr je někde kolem 105 IQ bodů tady je to koukám samej génius kromě Zetora teda
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
já vim že je to těžké pochopit Zetore (obzvlášt po tom co známe tvé výsledky) ale pointa testu neni to dát co nejrychleji, ale mít co nejvíc bodů
falcons napsal:
já vim že je to těžké pochopit Zetore (obzvlášt po tom co známe tvé výsledky) ale pointa testu neni to dát co nejrychleji, ale mít co nejvíc bodů
Když tam nebyly žádný hezký obrázky...zvířátka...sluníčko...stromečky...jenom nějaký hnusný obrazce... Osobně se mi to nelíbilo...
Kasak napsal:
Je dost jednostranny,zaměřený na rychlost rozhodování a postřeh.Hodí se spíš do dopravních psychotestů.
To vůbec ne.Na rychlost a rozhodování jsou jiný testy...ale to je masakr.To bych ti přál vyzkoušet Je to prd.el.Z nahrávky ti pouštěj kombinaci čísel a písmen a ty je hledáš ve sloupečcích a když nestíháš,tak se ti to začne hromadit a je stressss
Kasak napsal:
Jak je u vás,holoty?Tady fouká a padá.Chtěl jsem jet na lyže,ale samotnýmu se mi nechtělo.
Já nevím... jsem nemocnej,žeru atb. už jsem týden zavřenej doma a radši nekoukám ven
Kasak napsal:
Je dost jednostranny,zaměřený na rychlost rozhodování a postřeh.Hodí se spíš do dopravních psychotestů.
To vůbec ne.Na rychlost a rozhodování jsou jiný testy...ale to je masakr.To bych ti přál vyzkoušet Je to prd.el.Z nahrávky ti pouštěj kombinaci čísel a písmen a ty je hledáš ve sloupečcích a když nestíháš,tak se ti to začne hromadit a je stressss
Seru na testy,jsem blbej jak auto bláta a vim to,tak naco se testovat.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Taky jsem ho dělal...a myslím,že Kašák taky... Když děláš profesák,tak tenhle tam je...je fakt príma...
Kasak napsal:
Taky jsem ho dělal...a myslím,že Kašák taky... Když děláš profesák,tak tenhle tam je...je fakt príma...
No,profesák mám taky,ale tohle jsem nedělal asi mě počítali ty,co děláme normálně v ÚVN Jsou to ty 3 série po 50ti ?
Upravil Mr GS dne 23.02.2013 11:19
Jak bylo řečeno včera v pořadu všechnopárty,průměr čechů je 100,čili většina z fóra je nadprůměrně chytrejch,jen Zetor byl zbrklej,příště to dá.Mě vyšlo 129 za 18 min.Kdysi placenej,kterej mám uloženej s certifikátem 132,ale kravina oba.
oranžová dvanáctka
Kasak napsal:
Jak je u vás,holoty?Tady fouká a padá.Chtěl jsem jet na lyže,ale samotnýmu se mi nechtělo.
Já nevím... jsem nemocnej,žeru atb. už jsem týden zavřenej doma a radši nekoukám ven
Mě po těch horách taky nebylo hej,ale už jsem redy.
No,já to měl ještě 14 dní před horama a nemohl jsem se toho zbavit Teď už jsem se na to vysral a šel marodit...ale to bude zase výplata