Ahoj Bohumile, gratuluji k vítěznému ležení. Nic nepotěší víc, jak vítězství nad chorobou, a o to víc, když se jedná o parťáka ve zbrani. Sice se neznáme, ale jsem rád, že jsem, sice mizerným, ale přeci jenom jsem členem takové správné bandy, a to co se odehrálo v tomto vláknu ......., prostě nemám dost správných slov, KLOUBOUK DOLŮ. Velké poděkování všem BMW GSákům.
Kubass
Kurňa chvilku jsem tu nebyl a takové zásadní změny.
Bohušu gratuluji k úspěšné léčbě a návratu na fórum.
Na Radarku se budu snažit přijet podívat, ale s tím na čem teď jezdím to bude akorát se ožrat, vystřízlivět a jet zase dom
To neva. Přivezu nějakou klobásu!
Ta fotka z nemocnice je skvělá. Vzpomněl jsem si hned na Hobita. Nenatáčeli ho tam před tebou?
Tož drž se.
Bohumile vypadáš jak Igor Brezovar, když se vrátí z cest. Zarostlej a vyhublej (no jsi sice o metr vyšší mež on)
Teď jsem to pár dnech četl a bolí mě huba od úsměvu. Fotky jsou super.
Ná to jak máš malou postel vypadáš spokojeně.
Doufám, že budeš do vánoc doma jak jsi chtěl.
Myslím, že když se to nastíní s předstihem, tak není problém více druhů piv. MNO není špatná, ale ve větším množství způsobuje bolehlav. Ovšem, mezi námi, nejhorší pivo je žádný pivo a darovanému Ostravaru na pěnu nehleď
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
dodge_srt8 napsal:
No sud s Plzni naložim ale pípu už tam nedám
Pípa na Radarce je a počítám, že i gintr s bajonetem bude. Případně ho můžu do kapsy vzít, mám bajonet i žehličku, jen nemám UNI. Nebylo zatím třeba.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A co biste si tak prectavovali za pivo? Zkusim rudu at se opta jesi ty moje 3 sudy by sli osefovat...ale desitku at nejste pak jak z divokych vajec.ja bych si dal gambrinus.
Kupredu spatki ni krok...
no to právě bude asi problem dobrat se k nějaké značce piva , každej má nějaký oblíbený. Já Bernarda ale toho tu asi moc lidí nezná. Aby se pomalu udělala anketa
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Me to pivo minule nepripadlo spatny...nojo kazdej ma jiny chute to je tezky,myslim ale ze bysme meli byt radi ze se tam vubec neco cepuje a nepijem nejaku mocku z petky...
Kupredu spatki ni krok...