Kurňa chlapi vy mě kazíte, já to koupil jako leštěnku a myslel jsem že to tak zůstane ale nějak se mi to vymyká. Je ale pravda že na suchu je to v poho a v lese a polích je tak krásně
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Kurňa chlapi vy mě kazíte, já to koupil jako leštěnku a myslel jsem že to tak zůstane ale nějak se mi to vymyká. Je ale pravda že na suchu je to v poho a v lese a polích je tak krásně
Musime nasetrit a koupit TKC 80 jinak to nepujde
BMW GS 1200 adventure
To Itchy: No já už mám další tůráncky nachystané na sezonu. Já jezdil jen asfalt a až teď co jezdím s klukama, tak jezdím off.
To 3X: Já tu krásu znám z kola. Prakticky na kole po cestě nejezdím. Proto nejezdím co jsem v Ovy, ale už jsem tu pár lesů našel, tak příští rok snad bude i kolo.
Splněný sen moje 1100GS
No jo, už se těším. Na zítra mám naplánovaný výlet pro nový obleček, tak snad ho ještě letos otestuju jestli zítra neumrznu (cca 600km)
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
No jo, už se těším. Na zítra mám naplánovaný výlet pro nový obleček, tak snad ho ještě letos otestuju jestli zítra neumrznu (cca 600km)
Jak jinak, já mám auto jen na nejnutnější případy, je to vrak. Jedu do Spišského podhradí pro Akito desert. V tom BMW Airflow se v té kose nedá jezdit. Tak ho vlastně testnu hned na zpáteční cestě
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Jak jinak, já mám auto jen na nejnutnější případy, je to vrak. Jedu do Spišského podhradí pro Akito desert. V tom BMW Airflow se v té kose nedá jezdit. Tak ho vlastně testnu hned na zpáteční cestě
prezi napsal(a):
...tak jsem okouknul to kino - pěkné ...díky za ně Bystřo! (...jen ta muzika je ...sorry )
já se čoveče začínám bát,dal sem tam takříkajíc hudbu co mám v pinaclu zaplacenou,můžu dát i něco co mám doma,ale je to dnes nelegál,tak sorry,ale máš pravdu,že pořádný nářez by neškodil,přes víkend dáme něco off natočíme ozvučíme uvidíme
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to jencekgs:já měl letos annaký jen na jízdu rovně do němec,a to jen abych je dorajtoval,pak zpět na špunty a už nikdy jinakvyzkoušel sem si jes pavlem gs jsme na harmancu v létě před sebou tlačili kelímek,já sem to pak vzdal,bo mi to tak nejde a můžu zodpovědně říct,že ten špunt drží víc než jsou mé jezdecké schopnosti a to v létě umím jezdit až na hranu běhounu
bystricke přiložený následující obrázek:
To Petr: To je škoda že musíš makat, bylo by to lepší ve dvou
To Byštřa: No uvidíme jak to bude se špuntama, když jsem byl na jaře u Vevise, tak říkali první rok budeš jezdit jen cestu a potom jak jednou čuchneš k off tak už špunty nevyzuješ Já jim nevěřil a už se dostávám do stavu kdy už o tom uvažuju
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To Petr: To je škoda že musíš makat, bylo by to lepší ve dvou
To Byštřa: No uvidíme jak to bude se špuntama, když jsem byl na jaře u Vevise, tak říkali první rok budeš jezdit jen cestu a potom jak jednou čuchneš k off tak už špunty nevyzuješ Já jim nevěřil a už se dostávám do stavu kdy už o tom uvažuju
Já musel povinně cestu s Arankou ,ale jak to šlo tak jsme vletěli mimo cestu ,Dnes je na špuntech i ona
jencekgs napsal(a):
No jo, vidím že si to umíš doma zařídit po svém. Tak jse jdu obléct a vyrážím. Nerozmyslel jsi si to?? Je tak krásně teplo
jel bych hned to mi věř ,ale mám skluz v práci jak hrom a na dnes jsem požádal ještě kámoše ať mi jde pomoct ře nestíhám.jinak už bych jel k to bě to mi věř.
Jak to tady tak čtu tak nám už chybí jediné.Protože počasí vypadá i na prosinec slibně mohli bychom dát někde srazík na té naší Moravě ,pojezdit nějaká pole,louky ,lesy ,opéct u toho nějaké buřty, pokecat o fšym možnym ,nafotit,natočyt.Ať máme jak padnou sněhy na co vzpomínat.