Miguel: nejdem sa s Tebou hádať, ale presne o tomto pozérstve som hovoril. M3 je špecialitka dooosť odlišná od komerčných modelov značky hlavne Skovym motorom, iným podvozkom a rozšírenou kasnou s agresívnejším lookom, tam sa ta phoenix yellow v rámci divadla čo Mko dokáže hodí. Ak by si ju ale dal na “obyčajnú “ 525xd touring bez M packetu, dopadlo by to podobne, ako u tohoto “obyčajného “ GSka, ktoré nemá nič navyše, kapísto? Na tomto vytvore, ako už Vojto poznamenal, mi chyba už len polep Kinder Maxi King a jazdec v zlatej kombinéze
Neviem či to mám tak iba ja, ale keď sa niekto pokúša nasilu odlíšiť a urobí to nevkusným spôsobom, čím vlastne degraduje hodnotu pôvodného stavu, tak nemôže očakávať uznanie ale skôr opak, teda pokial sa nestretne so sebe podobným.
Upravil patol dne 12.03.2021 08:35
Patol: Hele možná už jsem to psal, ale asi tak dva roky zpátky jsem dostal hodně cennou lekci od člověka, od kterého jsem to vůbec nečekal. Znal jsem ho od vidění už delší dobu a čistě vizuálně jsem ho měl zaškatulkovaného, pak ho někdo přivedl na společnou akci a dali jsme se nějak do řeči a já jsem byl v šoku, jak je v pohodě a nad věcí a trochu jsme se začali kamarádit.
No a později jsme jednou někde byli a byl nějaký návrh někam jít a já jsem mu říkal: "tam nejdu, tam chodí plno de.bi.lů"... a on na to: " to samé si říkají oni o nás"
Tak jsem se zastyděl a od té doby se snažím řešit jenom jednu jedinou věc: jestli je to dobrý člověk, nebo není. Je mi jedno, čím přijel, co má na sobě, všechny tyhle povrchnosti jsou podružné. Představa, že všichni ti zbohatlíci nemají vkus ale my normální ho máme... statisticky jsem viděl daleko víc nevkusu u těch méně majetných.
Upravil Miguel dne 12.03.2021 10:18
pod trvalým dohledem
Miguel: ja som nikde nepísal že zbohatlik=nevkusný ****, mám kamarátov aj z “obyčajných” aj “zbohatlíkov” a u oboch skupín sa nájdu rovnako aj pohodari a aj blbci- v tom sa zhodujeme asi všetci, že záleží na tom, ako sa kto chová. Ak narážaš na tu moju poznámku “zbohatlíka bez vkusu” tak to bolo myslene v zmysle že pozér zbohatlik si svoju 318d vytuni skôr systémom do zlatej fólie, obyčajný zase ošklbe nápis 318d a dá miesto neho M3
Ale serme už na to, veď ide o ho.no... vlastne o zlatooo
No zrovna barva je otázka především vkusu každého soudruha. Mě osobně se třeba úplně hnusí ta BMW modrá, co dávají na některý modely. Tak nevím, co vás tak rozohnilo.
Tady je Rolls Royce Justina Biebera. Přestavba za velké peníze, uvnitř elektromotor. Osobně se mi to líbí moc, prostě RR pro 21. století... úlet
Upravil Miguel dne 12.03.2021 12:32
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Tady je Rolls Royce Justina Biebera. Přestavba za velké peníze, uvnitř elektromotor. Osobně se mi to líbí moc, prostě RR pro 21. století... úlet
Miguel napsal:
jestli tam da mitasky, tak doporucuju podlepit, dofukovani asi nebude z nejpraktictejsich ...
jinak se to teda vsechno k sobe presne hodi, bieber a ryan z wcc nemuzou podle me zplodit nic jinyho nez tohle ... za me fuj
teda FUJ
Tak sem se podíval gdo to je justin bibr....marjapanno tak to je něco,musím si udělat kafezrumem a pustit si v garáži accept abych se uklidnil...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Tak sem se podíval gdo to je justin bibr....marjapanno tak to je něco,musím si udělat kafezrumem a pustit si v garáži accept abych se uklidnil...
Bohumil napsal:
A tímhle si vydělal na rolc rojce...chápeš to?
Všechny motorky co sou v temto vlakne sou slabý cajicek. Největší zvěrstvo je justin bibr,justin bibr na hrad !!!!
Justin Bieber je umělec zaměřený na -náctileté publikum. Čest všem, kteří ve 13 poslouchali Filipa Topola a Psí vojáky na střídačku s Debussym.
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Justin Bieber je umělec zaměřený na -náctileté publikum. Čest všem, kteří ve 13 poslouchali Filipa Topola a Psí vojáky na střídačku s Debussym.
Do 15cti sem nic neposlouchal,to sme si stavěli v lese bunkr a lítali se zduchovkama a na 1 fechtlu sme se stridali 4. Na ucnaku už sem byl metalista
Bohumil napsal:
Jako "design scrambler" je to dobrý. Pěkně zpracované. Žádná prasečina. Do zvěrstev to dle mého nepatří. Ani do terénu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /