zdenekkkkk napsal:
http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=86765&act=denik-motorky&scr=390
Taky se trosku pochlubim Bocni deflektory pod plexi, nadstavce blastru, prodlouzeni blatnicku, kryt zadniho centrálu, zasterky na válce a dalších x blbostí Radsi si jednoduche doplňky udelam nez koupim, mam z nich pak o to vetsi radost Nerikam ze vse vypada perfektne, ale funkci plni dokonale
Tie bocne deflektory su OK? tiez nad ich vyrobou rozmyslam...
BMW R1150GS 2002 white/blue
zutro napsal:
Pepobmw> k čemu je ta výplň dobrá? Já v těch místech mám raději brasnicku od ewogu, kam si dám kurtny a zámek na kotoučovku...
Ty máš brasnicku ,niekto nič a ja plast... A k čomu je to dobré? No asi k ničomu ale páči sa mi to
Upravil PEPOBMW dne 03.12.2017 09:27
BMW R1150GS 2002 white/blue
joe napsal:
Já si tam namontuji přední okno z vozu Žiguli. Moc na mně táhne
Mozna jsem nenajel co ty, mozna jsem toho tolik neprojel, ale pokud jedu, nesnasim turbulence a snima spojene nepohodli. Ja motorku pouzivam pouze jako cestovni, jde mi i o komfort na horsich silnicich. Zadne hard enduro nejezdim a ani jezdit nebudu. Pro mne je to takove RT na horsi cesty
BIGR napsal:
Tak jsem dneska prakticky dodělal zvedák na moto. Sice zatím na něm GS nezvednu (chybí mi koncovky na uchycení rámu),ale ostatní moje moto na něm už zvednout jdou. Ještě lak a drobnosti a bude komplet. Inspiroval jsem se videem na netu a zbytek je moje invence. Třeba to někoho taky "nakopne" a vyrobí si něco podobnýho.
Pěkné a je to malé. Až to budeš mít hotové na GS tak dej vědět jak to tam je uchycené.
Tak už jsem to "vymyslel".
Teď to jen nechat patentovat... Protože na můj rok výroby nenabízí adaptér ani Abba Sky Lift z Anglie. Což je velkovýrobce tohoto zvedáku.
; ¨
To je super , taky bych si něco podobnýho ukutil .Muzeš poslat víc fotek .Díkec
.. zadný "small case" . U mňa bude využívaný pre motolekárničku.... ešte idem dorobiť osvetlenie špz http://www.motoexpert.sk/osvetlenie-spz-350/osvetlenie-spz-led-w52u-12-24v-cierne/ aby boli páni v zelenom spokojní.. uvidíme čo na STK, ale v prípade problémov demontujem raz za 2 roky
PEPOBMW přiložený následující obrázek:
joe napsal:
Mozna jsem nenajel co ty, mozna jsem toho tolik neprojel, ale pokud jedu, nesnasim turbulence a snima spojene nepohodli. Ja motorku pouzivam pouze jako cestovni, jde mi i o komfort na horsich silnicich. Zadne hard enduro nejezdim a ani jezdit nebudu. Pro mne je to takove RT na horsi cesty
Ne, nechci se nikoho dotknout jen mne to napadlo jako vtípek na podvečer. Sorry.
Upravil joe dne 03.12.2017 14:18
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
joe napsal:
Ne, nechci se nikoho dotknout jen mne to napadlo jako vtípek na podvečer. Sorry.
PEPOBMW veľká vďaka za tip ! skvelé riešenie už 2 týždne špekulujem kam s s lekárničkou dúfam že nevadí že som Ťa totálne okopčil
bubak1100 přiložený následující obrázek:
BIGR napsal:
Tak jsem dneska prakticky dodělal zvedák na moto. Sice zatím na něm GS nezvednu (chybí mi koncovky na uchycení rámu),ale ostatní moje moto na něm už zvednout jdou. Ještě lak a drobnosti a bude komplet. Inspiroval jsem se videem na netu a zbytek je moje invence. Třeba to někoho taky "nakopne" a vyrobí si něco podobnýho.
Z čeho je ten píst? nebo nemáš typa kde sehnat šroubovici z čeho?
bubak
BIGR napsal:
Z čeho je ten píst? nebo nemáš typa kde sehnat šroubovici z čeho?
Píst je koupenej novej na Aukru za 700,- pohledej,je jich tam víc. Původně je na dílenskej jeřáb a nosnost je 3t.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS