To stejné udělá určitě i www.DDtuning. Přešíval mi sedlo na Varadero (prakticky stejnej design) a super spokojenost. A cena byla okolo 5000 Kč a termín za 14 dní od odevzdání sedla. Ovšem 6 týdnů jsem čekal, než přijdu na řadu. 2 týdny bez sedla. Práce, matroš super.
Ahoj GéeSáci, tak po letech snů jsem dnes pořídil 1200 GS 2008 od Martymoto, respektive od Parise. Musím je vychválit za super přístup, komunikaci a fér jednání, opravdu profíci..
GS je jako nové, fakt topka..
Díky
Tak vítej, hochu, vítej...... berem tě mezi dospělý,
vítej hochu vítej, přidej se nebuď nesmělý................
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
milosch - fakt nádherná. Tak nakonec jsi neodolal a koupil teda to Desierto nový Dneska asi nejhezčí 1100GS co znám. V parádním stavu a výborné kondici, decentní, s funkčními doplňky a nepřeplácaný pitomostma
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
milosch - fakt nádherná. Tak nakonec jsi neodolal a koupil teda to Desierto nový Dneska asi nejhezčí 1100GS co znám. V parádním stavu a výborné kondici, decentní, s funkčními doplňky a nepřeplácaný pitomostma
Pitomostma?
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
Pěkný!! Kupoval jsi nové či ebay?
Nakonec nový. Na E-bay ani pr.d Rok jsem hledal, ale fakt ani zmínka.
No ješte mi řekni jak na tom fouká.. Nečetl jsem chválu na tem VOHNUTEJ štít Ale jestli nefouká tak to musím mít taky
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Cca pred 14 dny bylo Desierto I na ebay.de. Jety, podle fotek bez poskozeni, cerny. Kdyz to vylezlo na 450e, prestal jsem to sledovat. Tak dvakrat do roka se tam nejake objevi, akorat vzdy v dobe, kdy se mi to nejmin hodi, takze neprihazuju.:-(
R1100GS
Remus511 napsal:
Pěkný!! Kupoval jsi nové či ebay?
Nakonec nový. Na E-bay ani pr.d Rok jsem hledal, ale fakt ani zmínka.
No ješte mi řekni jak na tom fouká.. Nečetl jsem chválu na tem VOHNUTEJ štít Ale jestli nefouká tak to musím mít taky
Čoveče, co jsem se svezl na Dakarce r.v. 2000, co má přítelkyně, tak jsem byl rozhodnutej maximálně. To zalomený plexi asi dělá divy, ale nechci zatím říkat HOP, protože jsem to večer projel pár kiláků. Na motorce vždycky foukat bude, ale hlavně odpadly takový hnusný, hlučný turbulence kolem helmy, kterých mi originál plexi poskytovalo požehnaně Myslím si, že je to lepší.
Tonda napsal: