jo jo díky ! To bude príma,ale nebude toho moc.Ta kapílka se jmenuje POVODEŇ.Jsou to kluci převážně z Mělic a hrajou třeba i u nás na hasičskejch plesech.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to znááám ale jak říkám...asi nebude třeba.O většinu se postará Břéťa z kempu a zbytek dovezem s Remusem a Milanem...A to jen stan velkej.Letos už bude,nebo alespoň velká maskovačka.Sociálky by měly být nově postavený,když né,tak zařídim plastbudky,ale budou jen pro nás...
Upravil Kubrt dne 25.02.2011 23:21
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to musim ještě nějak vymyslet,pokud nebudou ty zděný ... Myslel jsem něco formou pásek na ruku,jako to bývá na srazech a kdo by tu pásku měl,ten by si mohl vyfasovat v případě potřeby klíč v občerstvení...
Pásky mi udělá kámoška za pár šušňů...
Zdarec pankáči!Ve čtvrtek ráno už jsme odletěli z Bagramu na základnu.Tady byl net zakázanej,ale už nám ho povolili.Před tím jsem neměl čas číst všechno,ale teď jsem skoro všechno přelouskal a musím opět říct,že jste mě pěkně nasrali,jestli vás jen na sekundu napadlo,že s tím chlastem jsem to byl já*pissed* V životě bych se v práci chlastu ani přes sklo nedotkl!
Jinak je to tady dobrý.V Bagramu bylo teda podstatně líp,ale přežiju to
Je tady už docela teplo.Přes den by se dalo chodit i v tričku.Hlavně by se tady perfektně jezdilo
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nazdar,to je dost,že jste na místě.Ty tam můžeš jezdit tak akorát na nějaký mule.Jaký je časový posun,kolik je tam hodin.tady nic novýho,jen tady mrzne jak sviňa,přes noc kolem -15.Přes den jasno.Všichni ti věříme,že nechlastáš.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Nazdar,to je dost,že jste na místě.Ty tam můžeš jezdit tak akorát na nějaký mule.Jaký je časový posun,kolik je tam hodin.tady nic novýho,jen tady mrzne jak sviňa,přes noc kolem -15.Přes den jasno.Všichni ti věříme,že nechlastáš.
Zdarec!Ani mulu jsem tady zatím neviděl.Ještě jsem nikam najel,ale docela se teším,až se někam mrknu.Tady je o 3,5h víc.
No vida, Rangers se našel. Kubrte, to zázemí, to bude ale **** lepší!!!!!! A pomáhat Ti s ničim nebudu. Vysvětli kamarádovi Třpytkařovi, že pivo vozej ze z Plzně.
Mr GS napsal:
Zdarec pankáči!Ve čtvrtek ráno už jsme odletěli z Bagramu na základnu.Tady byl net zakázanej,ale už nám ho povolili.Před tím jsem neměl čas číst všechno,ale teď jsem skoro všechno přelouskal a musím opět říct,že jste mě pěkně nasrali,jestli vás jen na sekundu napadlo,že s tím chlastem jsem to byl já*pissed* V životě bych se v práci chlastu ani přes sklo nedotkl!
Jinak je to tady dobrý.V Bagramu bylo teda podstatně líp,ale přežiju to
Je tady už docela teplo.Přes den by se dalo chodit i v tričku.Hlavně by se tady perfektně jezdilo
Zdar pankaci!Tak vypravej a prehanej!Jak tamni holky?Uz v tom teple nosej minisukne?Jaky tam v hospodach tocej pivo?A jak tamni bordely,uz jste to stihli ocihnout?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Zdar pankaci!Tak vypravej a prehanej!Jak tamni holky?Uz v tom teple nosej minisukne?Jaky tam v hospodach tocej pivo?A jak tamni bordely,uz jste to stihli ocihnout?
No,co ti budu povídat...holky úžasný,minisukně nenosej.Je tady takový vedro,že choděj rovnou nahatý.Hospody na každým rohu a pivo božský...Bordely luxusní a zadarmo!Nikdy jsem tam nechodil,ale tady jsem tam denněJe to tady prostě k nezaplacení...Přijeďte na jaře...už jsem vám předplatil pětihvezdičkovej hotel allinclusive na měsíc,jo?
Nazdááááááár ty honipírko To je taky dost,že ses ozval.Už jsme mysleli,že na nás prdíš a dal ses k těm "druhejm" Bord.ely...tak né,že si přitáhneš nějaký muňky
to Ivo : to bude,neboj.Všechno to mám v merku a náležitě to ošetřim !!!! Dyk to sakja dělám pro Vás
Kubrt napsal:
Nazdááááááár ty honipírko To je taky dost,že ses ozval.Už jsme mysleli,že na nás prdíš a dal ses k těm "druhejm" Bord.ely...tak né,že si přitáhneš nějaký muňky
K jakejm druhejm?Myslíš ke KáTéMákům? Nikdy!
A o muňky se neboj nejsem pouťovej drbáč,jako ty
Kubrt napsal:
Ná KáTeMkáře házim hnědej bič,ale myslel jsem k Tálibům
Jako hochu,teď jsi mě teda lživě obvinil... Nemám místo načínáčka vidle,abych píchal do každýho hnoje
Kubrt napsal:
Ná KáTeMkáře házim hnědej bič,ale myslel jsem k Tálibům
Jako hochu,teď jsi mě teda lživě obvinil... Nemám místo načínáčka vidle,abych píchal do každýho hnoje
To já zase říkám,radši 100xKTM,než jeden taliblb.
Prd*el je to tady v jídelně.Češi už sem jezdí pár let a pačuánci,kteří tady dělají,se naučili srandovně česky:
Achoj...co chceš?..maso?...hodně...hodně?Dobry?Čau...