Vůbec ne pivo dobrý ale máme tam jednoho takovýho člena kterej je blbej jak pučtok ale myslí si že všemu rozumí.Ale to bys musel zažít to je normálně případ pro psichyatry.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Vůbec ne pivo dobrý ale máme tam jednoho takovýho člena kterej je blbej jak pučtok ale myslí si že všemu rozumí.Ale to bys musel zažít to je normálně případ pro psichyatry.
takových lidí je bohužel hodně
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
TOLI napsal:
takových lidí je bohužel hodně
Nekecej...a kdé? tady jsou všichni úplně cajk...co na tom,že jezděj na osmici,že jim to brousí kyvku nebo,že si koupí stan za 1000E
Mr GS přiložený následující obrázek:
Eman_ napsal:
Tak už jsem měl nadepsaný nový vlákno o kterém jsem vám už říkal,že bude......ale nechám toho knedla ještě vyspat.....dnes jsem mu hnul žlučí dost....
A nebojte,nečekám,že napíšete to co jste říkali.....
Heleďte se, vzhledem k tomu že sem ztratil důvěru v kterékoli jiné vlákno než squatt tak se budu ptát tady
Nevíte jak je to s velikostma motocrossových krunýřů? třebas se mi líbí Fox Titan Sport o tam má Pardál, ale nevim jak určit velikost, rozměry jsem tam nenašel, dá se to třeba posoudit stejně jako trička?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Kasak napsal:
Kamile,budeš si to určitě muset vyzkoušet.Ten plastron ti nebude sedět každej.
Hmm to sem nechtěl slyšet
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Heleďte se, vzhledem k tomu že sem ztratil důvěru v kterékoli jiné vlákno než squatt tak se budu ptát tady
Nevíte jak je to s velikostma motocrossových krunýřů? třebas se mi líbí Fox Titan Sport o tam má Pardál, ale nevim jak určit velikost, rozměry jsem tam nenašel, dá se to třeba posoudit stejně jako trička?
+/- jo,ale moc bych na to nesázel,jak píše Kašák.Hlavně oni se kolikrát dělají ve dvou velikostech zároveň Mám Accerbis koerta a je to L-XL i po vyzkoušení v obchode říkám dobrý beru...ale vůl jsem si k tomu nenasadil helmu a pak jsem zjistil,že když jí mám,tak neotočím hlavu na křižovatce úplně do stran,protože mi vadí chrániče klíčních kostí...tak musí jezdit bez nich Tak na to si dej taky bacha.Jestli to má ty chrániče odnímatelný...tak si je už ve kšeftě nasaď(asi budou sundaný kvůli skladování) a zkoušej i s helmou
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak to to radši vyzkoušim, udělám si nějakej hezkej výlet až se dostanu do čech. Třeba na Liberecko
dík za rady