Pertla napsal:
Se mi zdá že se sitcom Emil vs. Touratech značně přiostřuje ...
To není sitcom...do je akční detektivka
Je fakt že to má hodně zvratů a pořád visí ve vzduchu to Emilovo tajemství, co zničí Touratech. Takže jsem napjat a čekám ...
TT nic nezničí neboj, vždy budou různí Noidové, kteří tam přijdou, stoupnou si doprostřed, za dvě hodky ocházejí spokojeni s tím, že nic lepšího koupit nelze a ani jim navadí, že jsou o 150tis. lehčí
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
TT nic nezničí neboj, vždy budou různí Noidové, kteří tam přijdou, stoupnou si doprostřed, za dvě hodky ocházejí spokojeni s tím, že nic lepšího koupit nelze a ani jim navadí, že jsou o 150tis. lehčí
Tohle mě nechává chladným, když si to někdo chce koupit, ať si to koupí. Je to vcelku jejich věc. Potom chvála Touratechu že dokáže prodat. Mě osobně to je jedno.
Je fakt že si Companiero nebo stan za 1000E nikdy nekoupím ...
pepanek1150 napsal:
Tohle mě nechává chladným, když si to někdo chce koupit, ať si to koupí. Je to vcelku jejich věc. Potom chvála Touratechu že dokáže prodat. Mě osobně to je jedno.
Je fakt že si Companiero nebo stan za 1000E nikdy nekoupím ...
přesně tak...kdybych nevěděl,co s prachama,tak to companěro z marnotratnosti,klidně vyzkouším,ale nikomu to nezávidím ani když na to nemám.Nejsem línej se v létě převlíct do dresu a naopak...a nemusím s sebou tahat 3 bundy v jedný
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak, navíc když dres dostanu od Zetora ... když bude kupovat ten od TT (netvrdím že mě se nelíbí ... graficky je to fakt hodně povedená záležitost).
Takže Zetore, vem mi ho na výstavu
Myslim že Emil by měl obrovskou radost
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
jo...sranda by to byla,kdyby dostal od každýho tričko,ale mám nějakej pocit,že nás na narozeniny nepozve
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo 20. června se rodí jenom samé hvězdy
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.